Home / HEADER-NEWS / Ενημερωτικό για α/ εγκύκλιο αναπληρωτών 2014-15 β/ ΝΣΧ Ειδικής Αγωγής γ/ Νέοι Δντες Π.Ε. δ/ Υπηρεσιακές μεταβολές

Ενημερωτικό για α/ εγκύκλιο αναπληρωτών 2014-15 β/ ΝΣΧ Ειδικής Αγωγής γ/ Νέοι Δντες Π.Ε. δ/ Υπηρεσιακές μεταβολές

Δημοσιεύτηκε: 2:33 μμ Ιούλιος 2nd, 2014  


ypep8-marousi-5

Ετοιμάζεται από το τμήμα διορισμών Γενικής Αγωγής η εγκύκλιος για την πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών του 2014-15 και αναμένεται να εκδοθεί μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων δηλ. μετά τις 15 Ιουλίου.

Για την Ειδική Αγωγή ετοιμάζεται τροπολογία για τις προσλήψεις αναπληρωτών, η οποία θα περιλαμβάνει ό,τι προβλέπει το νομοσχέδιο Ειδικής Αγωγής, που θα ψηφιστεί άμεσα (μάλλον στο νομοσχέδιο για την έρευνα που είναι στη βουλή) και μετά θα εκδοθεί η εγκύκλιος.

Νέοι Δντές Π.Ε ορίσθηκαν σήμερα από το Συμβούλιο Επιλογής:

Ηράκλειο:Βαλατίδης Άρης
Εύβοια :Ζημιανίτης Κων/νος
Δ.Αττική :Σπύρου Παναγιώτης
Α.Θεσνίκη:Σωτηριάδης Σίμος
Αργολίδας:Δαρσινός Κων/νος
Φθιώτιδας:Μάγκου Ζαχαρούλα
Φωκίδας : Δημητρίου Χρήστος

Συνάντηση με τον κ.Χρηστάκη (Λυκειάρχη) Δντή του γραφείου του κ.Λοβέρδου είχαμε σήμερα ως μέλη του ΚΥΣΠΕ,ύστερα από πρόσκλησή του.Ο κ.Χρηστάκης δήλωσε το σεβασμό του στο ρόλο των θεσμικών οργάνων και ζήτησε τη συνεργασία μας ,προκειμένου να γίνουν έγκαιρα οι υπηρεσιακές μεταβολές.Από την πλευρά μας ζητήσαμε να ολοκληρωθούν οι υπηρεσιακές μεταβολές(και οι προσλήψεις) ως το τέλος Αυγούστου.Φαίνεται κάτι να αλλάζει στο υπουργείο,αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι…εκ του αποτελέσματος θα κριθούν όλα.

Πριν λίγο ο υφυπουργός Παιδείας κ.Δερμετζόπουλος ήρθε στο ΚΥΣΠΕ και ζήτησε τη συνεργασία μας για να ολοκληρωθούν έγκαιρα οι υπηρεσιακές μεταβολές.Επιβεβαίωσε ότι η τροπολογία για τις προσλήψεις αναπληρωτών Ειδικής κατατίθεται στο νομοσχέδιο για την Έρευνα που είναι στη Βουλή…Από προθέσεις πάμε καλά…να δούμε στις πράξεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι συνάδελφοι δεν πρόλαβαν να κάνουν αίτηση απόσπασης, μέσα στις ημερομηνίες που προέβλεπε η εγκύκλιος,μπορούν να καταθέσουν εκπρόθεσμη αίτηση σε μια Δνση Π.Ε.Για το τι θα γίνει μ αυτές τις αιτήσεις θα αποφασίσει το ΚΥΣΠΕ.
Επίσης ,όσοι θέλουν να κάνουν ανάκληση της αίτησής τους για μετάθεση,μπορούν μέχρι την προσεχή Δευτέρα 7 Ιουλίου.Την Τρίτη 8 Ιουλίου θα γίνει η τελευταία συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ για τις μεταθέσεις. Ανάκληση μετάθεσης ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

https://www.facebook.com/d.mpratis

 

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...