Home / HEADER-NEWS / Τα έξι στα δέκα γραπτά έκθεσης κάτω από τη βάση

Τα έξι στα δέκα γραπτά έκθεσης κάτω από τη βάση

Δημοσιεύτηκε: 10:47 πμ Ιούνιος 11th, 2014  


paneladikes

Πληροφορίες από τα εξεταστικά κέντρα αναφέρουν ότι τα βατά θέματα και κυρίως το θέμα της Έκθεσης ίσως αποδειχθούν η μεγαλύτερη παγίδα των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2014.

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» αναφέρει πληροφορίες των βαθμολογητών των γραπτών, οι οποίοι μεταφέρουν ότι έξι στα δέκα γραπτά στο μάθημα της Έκθεσης έπεσαν κάτω από τη βάση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα απαιτητικά και χρονοβόρα θέματα της Φυσικής Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης και της Ιστορίας Θεωρητικής Κατεύθυνσης ήρθαν προγραμματισμένα να ισορροπήσουν τα βατά θέματα των προηγούμενων ημερών, ωστόσο, επειδή φαίνεται ότι οι μαθητές δεν ανταποκρίθηκαν ούτε στα βατά θέματα, οι επιδόσεις τους θα είναι χαμηλές και σε γενικό πλαίσιο, θα ρίξουν τις βάσεις.

Αναφορικά με την Έκθεση, οι εκπαιδευτικοί τονίζουν ότι ένα θέμα, όπως ο ανθρωπισμός, ουδέτερο, διαχρονικό, αλλά και επίκαιρο, μπορεί να το αναλύσει ο οποιοσδήποτε μαθητής, παράλληλα όμως μπορεί και ο οποιοσδήποτε, προετοιμασμένος ή μη, να ξεφύγει εκτός θέματος και να χάσει βαθμούς ικανούς να ρίξουν το γραπτό του σε βαθμολογία κάτω από τη βάση.

paideia-ergasia.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...