Home / HEADER-NEWS / Τα βιβλία αγγλικών που θα διδαχθούν οι μαθητές στα δημοτικά

Τα βιβλία αγγλικών που θα διδαχθούν οι μαθητές στα δημοτικά

Δημοσιεύτηκε: 10:07 πμ Ιούνιος 22nd, 2014  


english-flag
Τα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία της χώρας με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, για τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας στην Α ́ και Β ́ τάξη θα παραλάβουν:
Το Aplha English για την Α ́ Δημοτικού
Το Beta English  για τη Β ́ Δημοτικού
Το κάθε «πακέτο» περιλαμβάνει:
Τις εικόνες που χρησιμοποιεί ο/ η εκπαιδευτικός Αγγλικής με τους μαθητές του/ της (flash  cards, worksheets, εικονογραφημένες ιστορίες κ. τ.λ.) CD με ηχητικό υλικό (τραγουδάκια, ρίμες κ.τ.λ.)
Οδηγό του Εκπαιδευτικού
Τα παραπάνω εκπαιδευτικά πακέτα δεν προορίζονται για τον κάθε μαθητή. Μένουν στο σχολείο προς αξιοποίηση από τον εκπαιδευτικό Αγγλικής.
Τα δημοτικά σχολεία ΕΑΕΠ της χώρας, για τη διδασκαλία της Αγγλικής στην Γ ́ τάξη θα παραλάβουν:
Τo Magic Book 1  (βιβλίο μαθητή, βιβλίο δασκάλου, τετράδιο εργασιών, Audio CD) σε όσα σχολεία ΕΑΕΠ οι μαθητές της Γ ́ Δημοτικού θα διδαχτούν για πρώτη φορά Αγγλικά.
To  βιβλίο αυτό αντικαθιστά το πιλοτικό άσπρομαυρο  Magic Book.
Το Magic Book 2 (βιβλίο μαθητή, βιβλίο δασκάλου, τετράδιο εργασιών,Audio CD) σε όσα σχολεία ΕΑΕΠ οι μαθητές της Γ ́ Δημοτικού έχουν ήδη διδαχτεί αγγλικά για δύο χρόνια.
Οι σχολικές μονάδες που δεν λειτουργούν με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα θα παραλάβουν για τη διδασκαλία της Αγγλικής στη Γ ́ Δημοτικού το Magic Book 1.
Οι παραδόσεις των βιβλίων Αγγλικής Α ́, Β ́ και Γ ́ τάξης στα Κέντρα Διανομής θα γίνουν τη χρονική περίοδο από 25 Αυγούστου έως και 5 Σεπτεμβρίου 2014.
Οι σχολικές μονάδες θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα βιβλία από τα Κέντρα Διανομής, εφόσον προηγουμένως, κατά το διάστημα από 1 έως και 8 Σεπτεμβρίου 2014 επικαιροποιήσουν στο MySchool τις όποιες μεταβολές του μαθητικού τους δυναμικού για το σχολικό έτος 2014-2015.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...