Home / HEADER-NEWS / Ποιοι φιλόλογοι και καθηγητές αγγλικής μπορούν να κάνουν αίτηση απόσπασης στο ΚΕΓ

Ποιοι φιλόλογοι και καθηγητές αγγλικής μπορούν να κάνουν αίτηση απόσπασης στο ΚΕΓ

Δημοσιεύτηκε: 6:15 μμ Ιούνιος 17th, 2014  


glossa

Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας (Κ.Ε.Γ.), που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, Ν.Π.Ι.Δ. εποπτευόμενο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ενδιαφέρεται να αποσπάσει για το σχολικό έτος 2014–2015 εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προκειμένου να συμμετάσχουν στα υπό εκπόνηση εθνικά και ευρωπαϊκά ερευνητικά του προγράμματα.

Ειδικότερα το Κ.Ε.Γ. ενδιαφέρεται να αποσπάσει εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ02 (Φιλολόγων), ΠΕ06 (Αγγλικής Φιλολογίας) οι οποίοι διαθέτουν προσόντα ή/και εμπειρία στους ακόλουθους τομείς: 1. Στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας και στις εξετάσεις γλωσσομάθειας (εκπόνηση και επιμέλεια διδακτικού υλικού για την εκμάθηση της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας κλπ). 2. Στη δημιουργία και επεξεργασία ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού για τη διδασκαλία της Νέας Ελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας, Γλώσσας και Γλωσσολογίας.

Σημείωση: Διευκρινίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατέχουν και γνώσεις ΤΠΕ, όπως: χρήση λογισμικών επεξεργασίας κειμένου, χρήση πόρων που διατίθενται στο διαδίκτυο και αξιολόγησή τους, χρήση λογισμικών πολυτροπικής παρουσίασης.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις των προς απόσπαση εκπαιδευτικών δεν κατατίθενται στο Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, αλλά θα υποβάλλονται με τη συνήθη κάθε χρόνο διαδικασία, κατόπιν της έκδοσης των σχετικών εγκυκλίων για τις αποσπάσεις σε φορείς του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας (Καραμαούνα 1, Πλατεία Σκρα, 55132, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310459101 και 2310459106, fax: 2310459107, e-mail: centre@komvos.edu.gr) και να ευθύνονται στον κ.Στέργιο Τόσκα {ώρες επικοινωνίας: 13:00 – 15:00}.

paideia-ergasia.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...