Home / HEADER-NEWS / Οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα καλωσόρισαν τον νέο Υπουργό

Οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα καλωσόρισαν τον νέο Υπουργό

Δημοσιεύτηκε: 10:08 μμ Ιούνιος 10th, 2014  


diathesimotita

Ομάδα εκπαιδευτικών που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα «επισκέφτηκαν» σήμερα το μεσημέρι το πολιτικό γραφείο του νέου Υπουργού Παιδείας Α. Λοβέρδου στην οδό Βουκουρεστίου. Ο νέος υπουργός έλειπε στη Βουλή. Δήλωσαν ότι δεν θα σταματήσουν να διεκδικούν να ξαναγυρίσουν στη δουλειά τους και ζήτησαν να μην απολυθεί κανένας εκπαιδευτικός. Κλείστηκε ραντεβού με τον Υπουργό Παιδείας αύριο το μεσημέρι.

…………………………………

Πριν προλάβει να ορκιστεί Υπουργός Παιδείας ο Ανδρέας Λοβέρδος τον πρόλαβαν οι καθηγητές της ΟΛΜΕ που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα οι οποίοι έκαναν ντου στο πολιτικό του γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. «Έτσι για το καλωσόρισμα» λένε οι καταληψίες στο Newsit.

Στον…»ύπνο» ή μάλλον σε ρυθμούς ορκωμοσίας έπιασαν τους συνεργάτες του Ανδρέα Λοβέρδου στο πολιτικό του γραφείο στην συμβολή των οδών Βαλαωρίτου και Αμερικής, οι καθηγητές της ΟΛΜΕ.

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

Ο απερχόμενος υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπoυλος υπέγραψε την  Παρασκευή τις Πράξεις απολύσεων των 85 καθηγητών σε διαθεσιμότητα.

Έτσι σήμερα το πρωί η Διεύθυνση Προσωπικού παραλαμβάνοντας τις Πράξεις απολύσεων υπογεγραμμένες διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να τις στείλει, προς δημοσίευση, στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης διότι φέρουν την υπογραφή του  κ. Αρβανιτόπουλου που πλέον δεν είναι υπουργός.

Έτσι η Διεύθυνση Προσωπικού του υπουργείου Παιδείας θα επιστρέψει  τις διαπιστωτικές πράξεις στο νέο υπουργό Παιδείας Α. Λοβέρδο για να τις υπογράψει.

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

ΤΕΤΑΡΤΗ 11/6 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Α. ΛΟΒΕΡΔΟ

Την Τετάρτη 11/6 στις 12 μεσ. καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα – απόλυση σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας  στο Υπουργείο Παιδείας
Μετά τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήσαμε σήμερα το μεσημέρι έξω από ΥΠΟΙΚ, οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα – απόλυση, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε παράσταση διαμαρτυρίας στο πολιτικό γραφείο του νέου Υπουργού Παιδείας Α. Λοβέρδου.
«Για το …..καλωσόρισμα»
Στις 3 μ.μ κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του νέου Υπουργού Παιδείας, πραγματοποιήσαμε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο πολιτικό του γραφείο, (στην συμβολή των οδών Βαλαωρίτου και Αμερικής) στο κέντρο της Αθήνας, ζητώντας άμεσα συνάντηση με τον Α. Λοβέρδο, για να απαιτήσουμε να μην απολυθεί κανείς εκπαιδευτικός και να λάβει τέλος ο εμπαιγμός και η 11μηνη ομηρεία μας. Τελικά κανονίστηκε συνάντηση επιτροπής των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα  με τον κ. Λοβέρδο, για αύριο Τετάρτη 11/6 στις 12 μεσ στο Υπουργείο Παιδείας.
 
Η Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα Απόλυση, καλεί όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος αγωνιστικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας αύριο Τετάρτη 11/6 την ίδια ώρα (στις 12 μεσ.)
ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ 
ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑΛ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΩΝ ΤΟΜΕΩΝ

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...