Home / HEADER-NEWS / Κύπρος – Αγορά υπηρεσιών από εκπαιδευτικούς (δείτε τις ειδικότητες)

Κύπρος – Αγορά υπηρεσιών από εκπαιδευτικούς (δείτε τις ειδικότητες)

Δημοσιεύτηκε: 8:45 πμ Ιούνιος 7th, 2014  


Ρεπορτάζ: Paideia-ergasia

cyprus

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού διενεργεί διαγωνισμό για την Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές, που αφορούν στη διδασκαλία ειδικών θεμάτων στα Ενιαία Ολοήμερα Σχολεία.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν:

Α) Εκπαιδευτικοί Μέσης Εκπαίδευσης (Αγγλικής Φιλολογίας, Γαλλικής Φιλολογίας, Φυσικής Αγωγής, Τέχνης, Μουσικής, Θεατρολογίας).

Β) Εκπαιδευτικοί Δημοτικής Εκπαίδευσης (Δάσκαλοι με δεύτερο πτυχίο ή μεταπτυχιακό στο ειδικό θέμα).

Γ) Εκπαιδευτές (Χορού, Μπαλέτου, Ρυθμικής Γυμναστικής, Καράτε, Ταε Κβο Ντο) *Στην κατηγορία Εκπαιδευτές δεν προαπαιτείται πτυχίο πανεπιστημιακού επιπέδου. Αν ,όμως, προσκομισθεί πτυχίο πανεπιστημιακού επιπέδου στο ειδικό θέμα, αναγνωρισμένο από το ΚΥΣΑΤΣ, θα μοριοδοτείται ανάλογα.

1. Οι Ενδιαφερόμενοι, ανάλογα με τον τομέα-ειδικότητά τους, θα πρέπει να υποβάλουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την εκδήλωση ενδιαφέροντος για Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές για τη Διδασκαλία στο Πρόγραμμα «Διδασκαλία ειδικών θεμάτων στα Ενιαία Ολοήμερα Σχολεία» (ΕΟΣ ΔΕ09/14) ), το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014, και ώρα 12: 00 το μεσημέρι.

Η επιβεβαιωμένη ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει παράλληλα να εκτυπωθεί και να υποβληθεί σε έντυπη μορφή σε κλειστό φάκελο, συνοδευόμενη από αντίγραφα των απαραίτητων πιστοποιητικών/δικαιολογητικών.

Η υποβολή του φακέλου, μπορεί να γίνει: 1. Για τη Λευκωσία, απευθείας στο ειδικό κιβώτιο προσφορών της Αναθέτουσας Αρχής στη διεύθυνση Γωνία Κίμωνος και Θουκυδίδου, Ακρόπολη, 1434 Λευκωσία, στο ισόγειο του Κτηρίου Β΄

2. Για τις υπόλοιπες Επαρχίες, στα αντίστοιχα Επαρχιακά Γραφεία Παιδείας Αντικείμενο της Σύμβασης αποτελεί η Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές για τη Διδασκαλία στο πρόγραμμα: «Διδασκαλία ειδικών θεμάτων στα Ενιαία Ολοήμερα Σχολεία» (ΕΟΣ ΔΕ09/14). Συγκεκριμένα, το αντικείμενο της Σύμβασης περιγράφεται στην παράγραφο 3 της Προκήρυξης.

Οι εκπαιδευτές δύναται να κληθούν να διδάξουν στα σχολεία που αναφέρονται στον πίνακα της παραγράφου 2, τα ακόλουθα ειδικά θέματα: 1. Αγγλικά 6. Γενικές Αθλοπαιδιές 11. Ταε Κβο Ντο* 2. Γαλλικά 7. Καράτε* 12. Χορός* 3. Ζωγραφική 8. Αντισφαίριση 13. Μπαλέτο* 4. Θέατρο 9. Επιτραπέζια Αντισφαίριση 14. Ρυθμική Γυμναστική* 5. Μουσική 10. Αντιπτέριση (Μπάτμιντον) *Στα θέματα με αστερίσκο δεν προαπαιτείται πτυχίο πανεπιστημιακού επιπέδου. Αν ,όμως, προσκομισθεί πτυχίο πανεπιστημιακού επιπέδου στο ειδικό θέμα, αναγνωρισμένο από το ΚΥΣΑΤΣ, θα μοριοδοτείται ανάλογα.

Ο κάθε δικαιούχος, με βάση την παράγραφο 5, ενδέχεται να διδάξει σε περισσότερα από ένα σχολεία και περισσότερες από μία ομάδες. Ο μέγιστος αριθμός ομάδων ανά εκπαιδευτή δεν θα ξεπερνά τις πέντε (5) ή αλλιώς τις δέκα (10) εβδομαδιαίες διδακτικές περιόδους ανά σχολικό έτος.

Η σύμβαση θα υπογράφεται ξεχωριστά με το κάθε άτομο που κρίνεται με βάση το Άρθρο 5 ως δικαιούχος και η διάρκεια θα είναι ανάλογη με το αντίστοιχο πρόγραμμα που θα ορίζει η συμφωνία. Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού επιφυλάσσει το δικαίωμα ανανέωσης της σύμβασης ατόμων (εφόσον κρίνονται ως δικαιούχοι) με βάση την παράγραφο 5 και εφόσον δεν ξεπερνούν τα χρονικά όρια της παραγράφου 3.3. Το ύψος της εκτιμημένης αντιμισθίας για την αγορά υπηρεσιών από τους δικαιούχους ανά ώρα διδασκαλίας – περίοδο (διάρκεια 40΄), ανέρχεται στα €23,92.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν ότι η σύμβαση αφορά σε αγορά υπηρεσιών και επομένως δεν θα υπάρχει σχέση «εργοδότη – μισθωτού» μεταξύ Αναθέτουσας Αρχής και Αναδόχου.

Ως εκ τούτου:  δεν υπάρχει πρόνοια για 13ομισθό και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη  δεν θα καταβάλλονται οδοιπορικά  Οι Ανάδοχοι καλούνται να πληρώνουν οι ίδιοι τις Κοινωνικές τους Ασφαλίσεις και κάθε άλλη επιβάρυνση που προβλέπει η Κυπριακή Νομοθεσία, ως αυτοτελώς εργαζόμενοι. Η Αναθέτουσα Αρχή επιφυλάσσει το δικαίωμα να ακυρώσει το διαγωνισμό ή να απορρίψει οποιαδήποτε προσφορά σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας, εφόσον συντρέχουν μία ή περισσότερες προϋποθέσεις, όπως περιγράφονται στην παράγραφο 11.3.2 της Προκήρυξης.

Έγγραφα και όροι διαγωνισμού
04/06/2014
Οδηγός συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος
04/06/2014
Ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος 04/06/2014

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.moec.gov.cy/dde/programs/eniaio_oloimero/anakoinoseis_egkyklioi.html


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...