Home / HEADER-NEWS / Ενδεικτικές απαντήσεις στις ερωτήσεις της τράπεζας θεμάτων στο μάθημα της Πολιτικής Παιδείας (Α΄ και Β΄ Μέρος) από το Γενικό Λύκειο Καρέα

Ενδεικτικές απαντήσεις στις ερωτήσεις της τράπεζας θεμάτων στο μάθημα της Πολιτικής Παιδείας (Α΄ και Β΄ Μέρος) από το Γενικό Λύκειο Καρέα

Δημοσιεύτηκε: 12:59 μμ Ιούνιος 8th, 2014  


trapeza Οι απαντήσεις που δίνουμε εδώ, είναι ενδεικτικές (περιέχουν αρκετές λεπτομέρειες γιατί έγινε χρήση του σχολικού εγχειριδίου).

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να τις αποστηθίσετε. Καλό είναι να τις κατανοήσετε και εάν ερωτηθείτε να εκφραστείτε με τον δικό σας τρόπο, πάντα βέβαια μέσα στα πλαίσια της ερώτησης.

Το μάθημα αυτό έχει αξία όταν συμβάλλει στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και όχι όταν προωθεί την απομνημόνευση! Πολλές ερωτήσεις επαναλαμβάνονται, οπότε δεν είναι τόσα πολλά όσο φαίνονται… Αυτό το λέμε για να μην τρομάξετε από τον αριθμό των ερωτήσεων (631)! Μερικές ερωτήσεις είναι τελείως απαράδεκτες όπως π.χ. αυτή που αναφέρεται στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και στους στόχους που έθεσε για τα εκπαιδευτικά συστήματα στο οποίο η απάντηση απαιτεί μόνο ποσοστά και τίποτα περισσότερο! Ελπίζουμε να αποσυρθεί άμεσα!

Επίσης, υπάρχει ερώτηση για τους Δήμους (Τοπική Αυτοδιοίκηση), κεφάλαιο που είναι ΕΚΤΟΣ ΥΛΗΣ (φαίνεται ότι οι κύριοι/ες που έστειλαν θέματα δεν φρόντισαν να ενημερωθούν και επιπλέον δεν υπήρχε και κανείς να το επισημάνει και να το αφαιρέσει)!

Μην ασχοληθείτε καθόλου μ” αυτήν!

Δεν είμαστε παπαγάλοι  funny_cartoon_parrot_poster-r3e4c05f1de63466f9b3e6ac84b54d2d8_airb7_8byvr_512 είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και έχουμε τον δικό μας τρόπο σκέψης και έκφρασης! Καλό διάβασμα και υπομονή!

Ευχαριστούμε το Γενικό Λύκειο Καρέα για τις προτεινόμενες λύσεις

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...