Home / HEADER-NEWS / Ανακοίνωση για τη συνάντηση των ΕΛΜΕ Αθήνας με το Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης Α Αθήνας

Ανακοίνωση για τη συνάντηση των ΕΛΜΕ Αθήνας με το Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης Α Αθήνας

Δημοσιεύτηκε: 10:21 πμ Ιούνιος 10th, 2014  


letter

Ανακοίνωση για τη συνάντηση των ΕΛΜΕ Αθήνας με το Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης Α Αθήνας

Την εβδομάδα που μας πέρασε αντιπροσωπεία από τα ΔΣ των Α΄ Β΄, Γ΄, Ε΄ και Ζ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας, είχε συνάντηση με τον διευθυντή Μέσης εκπαίδευσης στα γραφεία της Διεύθυνσης όπου και έθεσαν υπ όψιν του διάφορα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και χρήζουν άμεσης απάντησης και λύσης.

α) Τέθηκε το ζήτημα της πληρωμής των αποζημιώσεων για τη συμμετοχή στις πανελλήνιες εξετάσεις και ζητήθηκε να εκδοθεί ΧΕΠ ώστε η πληρωμή των εκπαιδευτικών να γίνει άμεσα. Το αίτημα έγινε δεκτό και την Τρίτη θα βγει το ΧΕΠ.

β) Τέθηκε το ζήτημα της πληροφόρησης μας για τον αριθμό των αποχωρούντων με συνταξιοδότηση και της καταγραφής των πραγματικών κενών. Το αίτημα έγινε δεκτό και ήδη έχουμε στα χέρια μας τους πίνακες, θα υπάρξει άμεσα αναλυτική ενημέρωση.

γ) Ζητήθηκε να λειτουργήσουν τα τμήματα τη νέα χρονιά με παιδαγωγικά κριτήρια ως προς τον αριθμό των μαθητών και με σεβασμό των εργασιακών μας δικαιωμάτων αλλά και ευαισθησία στα αντικειμενικά προβλήματα των καθηγητών για την καλύτερη λειτουργία των σχολείων υπέρ των μαθητών. Θα ασκήσουμε πίεση να βρεθούν όλοι οι καθηγητές με οργανική θέση.

δ) Συζητήσαμε για το χωροταξικό και επαναλάβαμε τη θέση μας για ισομερή κατανομή των μαθητών ώστε όλα τα σχολεία να λειτουργήσουν με τους καλύτερους όρους.

Αθήνα 6/6/2014


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...