Τελευταία Νέα

Δευτέρα, 27/06/2022, 17:18


Home / HEADER-NEWS / Έως και 4/7 θα ισχύει το πρόγραμμα σίτισης αναπληρωτών

Έως και 4/7 θα ισχύει το πρόγραμμα σίτισης αναπληρωτών

Δημοσιεύτηκε: 10:35 πμ Ιούνιος 30th, 2014  


sitisi

Αθήνα, 30η Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή ερωτήματα δικαιούχων σχετικά με την κάλυψη των δαπανών σίτισης από το Πρόγραμμα για το χρονικό διάστημα 1/7-4/7/2014 κατά το οποίο παρατείνεται το σχολικό έτος και οι συμβάσεις τους, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους για τα ακόλουθα:

  1. Το Πρόγραμμα θα δεχθεί δαπάνες σίτισης και θα καταβάλει τα τροφεία και τις δαπάνες ανανέωσης συνδρομής (αν υπάρχουν), για το χρονικό διάστημα 1/6/2014 έως και 4/7/2014.
  2. Τα τροφεία της περιόδου αυτής θα καταβληθούν στους δικαιούχους μαζί με τα τροφεία του β’ τριμήνου (Απρίλιος, Μάϊος, Ιούνιος) 2014, δηλαδή εντός του Ιουλίου 2014, με μία και μοναδική πληρωμή, με την οποία και θα εκκαθαρισθεί κάθε οικονομική εκκρεμότητα για το τρέχον σχολικό έτος.
  3. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ως άνω άμεση εξυπηρέτηση των ωφελούμενων είναι η αποστολή των δικαιολογητικών δαπανών στην Ομάδα Έργου του Προγράμματος, μέχρι τις 10/7/2014 (ημερομηνία ταχυδρόμησης), ταξινομημένα όπως υποδεικνύεται στη συνέχεια.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Στις 28 Ιουνίου θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Πανελληνίων

Τα δικαιολογητικά δαπανών της ως άνω χρονικής περιόδου θα αποσταλούν κατ΄επιλογή του δικαιούχου:

  • Μαζί (σε κοινό Φάκελο Δαπανών) με τα δικαιολογητικά του Ιουνίου αρκεί να έχουν συρραφεί όλα μαζί κατά τρόπο που να είναι εφικτός ο έλεγχός τους, ή
  • Σε χωριστό Φάκελο Δαπανών που θα φέρει την ένδειξη «ΙΟΥΛΙΟΣ 2014».
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ψηφιακό Πληροφοριακό Σύστημα «eSchools» για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να ακολουθήσουν τις ως άνω απλές οδηγίες και να αποστείλουν έγκαιρα τους Φακέλους Δαπανών τους.

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας www.inedivim.gr για θέματα που αφορούν το κανονιστικό και διαχειριστικό πλαίσιο εξυπηρέτησής τους μέσω του Προγράμματος. Επιπρόσθετα, παραμένει στη διάθεσή τους η ηλεκτρονική διεύθυνση sitisianapliroton@inedivim.gr, προκειμένου να απευθύνουν ερωτήματα για θέματα που εκτιμούν ότι δεν καλύπτονται από το ενημερωτικό / υποστηρικτικό υλικό που δημοσιεύεται στην ίδια ιστοσελίδα.

Η Ομάδα Έργου του Προγράμματος


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ψηφιακό Πληροφοριακό Σύστημα «eSchools» για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Το Ολοκληρωμένο Ψηφιακό Πληροφοριακό Σύστημα της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με ...