Home / HEADER-NEWS / Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα-Απόλυση (10/6) – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Άρειο Πάγο 10/6 στις 11.30 π.μ.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα-Απόλυση (10/6) – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Άρειο Πάγο 10/6 στις 11.30 π.μ.

Δημοσιεύτηκε: 7:23 πμ Ιούνιος 10th, 2014  


diathesimotita

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα-Απόλυση

Αύριο Τρίτη 10/6 στις 2 μ.μ. καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα-απόλυση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στο χώρο της καθιστικής διαμαρτυρίας μας, μπροστά στο ΥΠΟΙΚ (Καραγ. Σερβίας 8)
………………………………………………………………..
ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: Εκδικάζεται αύριο η αίτηση του ΥΠΟΙΚ για τις καθαρίστριες

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Άρειο Πάγο αύριο Τρίτη 10/6 στις 11.30 π.μ.
 
Το υπουργείο Οικονομικών είχε καταθέσει αίτημα αναστολής της απόφασης του Πρωτοδικείου με την οποία δικαιώθηκαν οι καθαρίστριες και ο Άρειος Πάγος προσδιόρισε να συζητηθεί το αίτημα αυτό στις 10 Ιουνίου 2014. Αύριο εκδικάζεται η αίτηση αναστολής που κατέθεσε το Υπουργείο Οικονομικών, κατά της πρωτόδικης απόφασης. Υπέρ των καθαριστριών  ανακοίνωσε ότι θα παρέμβει και η ΓΣΕΕ με τους νομικούς της εκπροσώπους.

Ήδη περίπου 30 καθαρίστριες από  Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Νάξο και Βόλο βρίσκονται από σήμερα το πρωί για να παραβρεθούν στις κινητοποιήσεις και αναμένεται μέχρι αύριο το πρωί, όπου είναι το κάλεσμα  για την πορεία προς τον Άρειο Πάγο να φτάσουν ακόμη περισσότερες.
Η Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα – Απόλυση, καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να πάρουν μέρος αγωνιστικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Ο αγώνας ενάντια στις διαθεσιμότητες – απολύσεις και την κυβερνητική αυθαιρεσία είναι κοινός

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...