Home / HEADER-NEWS / Πέθανε ο μαθητής της Γ Λυκείου που »βούτηξε» στο κενό

Πέθανε ο μαθητής της Γ Λυκείου που »βούτηξε» στο κενό

Δημοσιεύτηκε: 2:52 μμ Μάιος 28th, 2014  


breaking-news1

Ο 18χρονος μαθητής δεν πήγε να γράψει πανελλαδικές εξετάσεις – Έπεσε στο κενό από 6όροφη πολυκατοικία με την τραγωδία να συγκλονίζει την πόλη…

Η απόπειρα αυτοκτονίας του μαθητή έγινε λίγο πριν τις 07.30. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μαθητής ανέβηκε στην κορυφή της εξαόροφης πολυκατοικίας που βρίσκεται πολύ κοντά στο 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών και το νοσοκομείο της πόλης και έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί έφυγε από το σπίτι του το πρωί, αλλά δεν πήγε στο σχολείο για να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις. Κατευθύνθηκε στην πολυκατοικία και τα όσα ακολούθησαν ξεσήκωσαν ολόκληρη την περιοχή.

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσε πολύ γρήγορα ασθενοφόρο, που παρέλαβε το άτυχο παιδί βαριά χτυπημένο, με πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα. Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΕΚΕΠΥ Βορείου Ελλάδος, Τζίνα Λεπτοκαρύδου, που μίλησε στο NewsIt, ο άτυχος μαθητής κατέληξε στο δρόμο για το Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Οι γονείς του μαθητή έτρεξαν στο νοσοκομείο και ενημερώθηκαν για την τραγική είδηση. Στο νοσοκομείο αναμένονται και αστυνομικοί που θα προσπαθήσουν μέσα από τις καταθέσεις που θα πάρουν, να ρίξουν φως στα αίτια της αυτοκτονίας. newsit.gr yahoo.gr

………………………………………………………………………………..

Τραγωδία την πρώτη ημέρα των πανελληνίων εξετάσεων Ένας 18χρονος μαθητής έφυγε το πρωί από το σπίτι του για να πάει στο σχολείο να δώσει τις εξετάσεις, αλλά όπως επιβεβαιώνουν οι καθηγητές δεν πήγε ποτέ. Κατευθύνθηκε σε πολυκατοικία δίπλα στο 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών και έπεσε από τον 6ο όροφο.

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσε πολύ γρήγορα ασθενοφόρο, που παρέλαβε το άτυχο παιδί βαριά χτυπημένο, με πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα. Αρχικά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Γιαννιτσών όμως κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο 18χρονος κατέληξε στο δρόμο για το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Η δήλωση της προέδρου του ΕΚΕΠΥ Βορείου Ελλάδος

Σήμερα 28-05-2014 το πρωί 18χρονος μαθητής υποψήφιος Πανελλαδικών εξετάσεων ,αντί να πάει στο εξεταστικό κέντρο ανέβηκε σε διπλανή πολυκατοικία και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών όπου και έγινε η εκτίμηση της κατάστασής του η οποία ήταν σοβαρότατη. Διασωληνώθηκε και αποφασίστηκε η διακομιδή του στο εφημερεύον Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο. Δυστυχώς όμως ο άτυχος ασθενής κατέληξε.

Είχε πολλαπλά τραύματα θώρακος πνευμόνων και άκρων , ανοιχτή λεκάνη, ήταν δηλαδή πολυτραυματίας και είχε μηδενική πίεση. Όταν παραλήφθηκε από τους Ιατρούς του Ιπποκράτειου ήταν ήδη νεκρός.

Δεν έχω λόγια να εκφράσω την μεγάλη μου οδύνη.
Διοικήτρια ΕΚΕΠΥ/ΠΓΒΕ κ. Λεπτοκαρίδου Λακασά Τζίνα

Οι γονείς του μαθητή έτρεξαν στο νοσοκομείο και ενημερώθηκαν για την τραγική είδηση. Στο νοσοκομείο αναμένονται και αστυνομικοί που θα προσπαθήσουν μέσα από τις καταθέσεις που θα πάρουν, να ρίξουν φως στα αίτια της αυτοκτονίας.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...