Home / HEADER-NEWS / Μ.Π.Σ. «Επιστήμες της Αγωγής – Εκπαίδευση με Χρήση Νέων Τεχνολογιών»

Μ.Π.Σ. «Επιστήμες της Αγωγής – Εκπαίδευση με Χρήση Νέων Τεχνολογιών»

Δημοσιεύτηκε: 12:26 μμ Μάιος 13th, 2014  


ptyxio

Στα 2.500 ευρώ ανέρχονται τα δίδακτρα του μεταπτυχιακού με τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής – Εκπαίδευση με Χρήση Νέων Τεχνολογιών» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Για τους φοιτητές με την υψηλότερη επίδοση χορηγείται υποτροφία.  Η εισαγωγή στο εν λόγω μεταπτυχιακό πραγματοποιείται χωρίς εξετάσεις.

Η επιλογή των υποψηφίων πραγματοποιείται από επιτροπή η οποία εξετάζει μια σειρά προσόντων που έχουν οι υποψήφιοι τα οποία έχουν βαρύτητα 60% (βαθμός πτυχίου, μαθήματα σχετικά με το μεταπτυχιακό, δεύτερο πτυχίο κ.α) ενώ προσμετράται και η συνέντευξη που έχει βαρύτητα 40%.

Προθεσμίες αιτήσεων

Για να γίνει δεκτή η αίτησή τους, οι υποψήφιοι πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

1. να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. (https://www.pre.aegean.gr/pms-nt/application/form.asp) συμπληρώνοντας όλα τα υποχρεωτικά πεδία

2. να εκτυπώσουν και να υπογράψουν το απαντητικό e-mail που θα παραλάβουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δηλώσουν κατά τη συμπλήρωση της (σημείωση: εάν δεν βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι  το e-mail αυτό, πριν συμπληρώσουν εκ νέου τη φόρμα αίτησης, ας ελέγξουν  για την παραλαβή του και στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία-spam),

3. να αποστείλουν το φάκελο υποψηφιότητας (με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά όπως περιγράφονται παραπάνω) από την Δευτέρα 12/5 έως και την Παρασκευή 13/6/2014 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στην παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 1, ΡΟΔΟΣ Τ.Κ. 85100

Με την ένδειξη: ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ Π.Μ.Σ.

«Επιστήμες της Αγωγής – Εκπαίδευση με Χρήση Νέων Τεχνολογιών».

Χρονική Διάρκεια

Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Μ.Δ.Ε. είναι τρία (3) εξάμηνα πλήρους φοίτησης με το τελευταίο εξάμηνο να διατίθεται για την εκπόνηση της μεταπτυχιακής ερευνητικής διατριβής (Thesis).

Δίδακτρα

Όπως προειπώθηκε για την παρακολούθηση του Π.Μ.Σ. προβλέπεται καταβολή διδάκτρων ύψους 2.500 €, τα οποία καταβάλλονται σε 4 δόσεις ως εξής:

– 1η δόση ύψους 700 € εντός δύο εβδομάδων μετά την ανακοίνωση των εισακτέων

– 2η δόση ύψους 600 € με το πέρας του α΄ εξαμήνου

– 3η δόση ύψους 600 € με το πέρας του β΄ εξαμήνου

– 4η δόση ύψους 600 € με το πέρας του γ΄ εξαμήνου.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη εγγραφής ή διακοπής της φοίτησης, το ποσό των διδάκτρων το οποίο έχει ήδη καταβληθεί δεν επιστρέφεται. Χορηγείται υποτροφία στους μεταπτυχιακούς φοιτητές με την υψηλότερη επίδοση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει δυνατότητα δανεισμού φορητού υπολογιστή για όλο το χρονικό διάστημα των σπουδών σε ορισμένο αριθμό μεταπτυχιακών φοιτητών που το έχουν ανάγκη.

Συνεντεύξεις – Αποτελέσματα

Οι προφορικές συνεντεύξεις θα διενεργηθούν στη Ρόδο (κτιριακές εγκαταστάσεις Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Δημοκρατίας 1) είτε και στην Αθήνα, ανάλογα με το ενδιαφέρον των υποψηφίων, (Γραφεία Πανεπιστημίου Αιγαίου, Βουλγαροκτόνου 30) το χρονικό διάστημα 2-4 Ιουλίου 2014 ή κάποιες επιπλέον ημέρες αν το επιβάλλει ο αριθμός των αιτήσεων.

Οι εξετάσεις (για όσους δεν διαθέτουν πιστοποιητικά γλωσσομάθειας ή/και γνώσης χειρισμού Η/Υ) θα διενεργηθούν ΜΟΝΟ στη Ρόδο (κτιριακές εγκαταστάσεις Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Δημοκρατίας 1) το ίδιο χρονικό διάστημα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των προφορικών συνεντεύξεων, οδηγίες, καθώς και ο τελικός κατάλογος των υποψηφίων που θα εξετασθούν στην ξένη γλώσσα και την Πληροφορική θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. τη Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014.

Τα ονόματα των επιτυχόντων θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. στα τέλη Ιουλίου 2014.

Ηλεκτρονική αίτηση

Καλόγηρος Βασίλειος

news.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...