Home / HEADER-NEWS / Καιρός να επιστρέψουν στην τάξη οι σχολικοί σύμβουλοι…

Καιρός να επιστρέψουν στην τάξη οι σχολικοί σύμβουλοι…

Δημοσιεύτηκε: 7:27 πμ Μάιος 18th, 2014  


kapsalakis

Του Ζαχαρία Καψαλάκη

Παρακολουθώ εδώ και καιρό θεματολογία και σεμινάρια σχολικών συμβούλων … Περισσότερο από αναρτήσεις και λιγότερο (λόγω θέσης ευθύνης) δια ζώσης…

            Είμαι  πεπεισμένος πλέον ότι είναι απαραίτητο οι σχολικοί μας σύμβουλοι να επιστρέψουν το συντομότερο στην τάξη και να έχουν μια φορά τη βδομάδα κανονικό πρόγραμμα μαθημάτων σε σχολείο της επιλογής τους.

            Το λέω (και το γράφω) αυτό γιατί παρατηρώ ότι πολλοί έχουν απομακρυνθεί πολλά χρόνια από την τάξη και αυτό είναι πλέον ορατό δια γυμνού οφθαλμού.

            Θα τους βοηθήσει σίγουρα να γίνουν καλύτεροι. Κυρίως ως εκπαιδευτικοί, και σίγουρα θα τους αλλάξει τρόπο σκέψης και θεματολογίας στα σεμινάρια, αλλά και στον τρόπο συμπεριφοράς τους γενικώς.

(ΥΓ1: Μετά τα γνωστά σεμινάρια των Αθηνών παρατηρώ μια αλαζονεία στον τρόπο συμπεριφοράς κάποιων (ευτυχώς ελάχιστων) σχολικών συμβούλων. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε ή είναι μόνο δική μου άποψη…)

(ΥΓ2: Σέβομαι και τιμώ τη δουλειά του κάθε συναδέλφου, όπως και αυτή του σχολικού συμβούλου. Οι προτάσεις για βελτίωση όλων μας, νομίζω ‘ότι είναι αναγκαίες…)

https://www.e-mesara.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...