Home / HEADER-NEWS / Ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών – 5 λόγοι για να μας εμπιστευτείτε

Ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών – 5 λόγοι για να μας εμπιστευτείτε

Δημοσιεύτηκε: 8:23 πμ Μάιος 3rd, 2014  


giati-na-kanw-idiaitera-mathimata-germanikwn

Η Γερμανία έχει ηγετική θέση στην Ευρώπη σήμερα και συνεπώς τα Γερμανικά είναι μια γλώσσα που είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής και η ζήτηση για ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών αυξάνεται συνεχώς. Πως μπορεί να μάθει κάποιος τη Γερμανική γλώσσα με τον καλύτερο τρόπο και γιατί να εμπιστευτεί την ekmathisi.edu.gr για αυτό;

1. Ιδιαίτερα Μαθήματα Γερμανικών για ενήλικες

Τα ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών για ενήλικες προσαρμόζονται στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή και καλύπτουν τις απαιτήσεις του σε προσωπικό επίπεδο. Υπάρχουν 2 επιλογές σχετικά με τον τρόπο που μπορούν να γίνουν τα μαθήματα.

  • Ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών στα οποία ο καθηγητής έρχεται στο χώρο σου. Ο καθηγητής/τρια Γερμανικών έρχεται στο χώρο σου (εργασία ή σπίτι) και το μάθημα γίνεται τις ημέρες και τις ώρες που σε εξυπηρετούν. Το μάθημα γίνεται στο ρυθμό που μπορεί να ανταποκριθεί ο μαθητής.
  • Online Ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών στην εικονική αίθουσα διδασκαλίας. Το μάθημα γίνεται στην online εικονική αίθουσας διδασκαλίας που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις το μάθημα με τον ίδιο τρόπο όπως και στα ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών στα οποία ο καθηγητής έρχεται στο χώρο σου αλλά επιπλέον μπορείς να βιντεοσκοπείς το μάθημά σου για να το δεις αργότερα όποτε εσύ επιθυμείς και όσες φορές επιθυμείς!

2. Ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών για παιδιά

Τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν την εκμάθηση Γερμανικών στη Τετάρτη ή Πέμπτη δημοτικού. Τα ιδιαίτερα μαθήματα τους παρέχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν χρόνο και να αξιοιήσουν τις δυνατότητές τους .

3. Ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών για μεταξεταστέους

Ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών για παιδιά που έχουν μείνει στην ίδια τάξη . Η ύλη καλύπτεται σύντομα και με τη συνεργασία των παιδιών προχωράμε με επιτυχία στην επόμενη τάξη. Προτείνουμε για την επόμενη χρονιά ένα χαλαρό πρόγραμμα ιδιαιτέρων μαθημάτων έτσι ώστε να «περάσουμε» τη χρονιά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

4. Ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών για Επιχειρήσεις

Ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών ειδικά σχεδιασμένα για όσους θέλουν να δουλέψουν σε Γερμανόφωνες χώρες. Εξειδικευμένα προγράμματα, σχεδιασμένα στις δικές σας απαιτήσεις και στόχους.

5. Μαθήματα Γερμανικών online

Ομαδικά μαθήματα Γερμανικών online σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες στην ψηφιακή αίθουσα διδασκαλίας. Τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε αργότερα. Μάθετε Γερμανικά εύκολα και ευχάριστα από την άνεση του σπιτιού σας. Γλυτώστε χρόνο και χρήματα από τις μετακινήσεις!

Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε, πάντα σχεδιάζουμε τα μαθήματά μας στις δικές σας ανάγκες, προσαρμόζουμε το πρόγραμμα με τον ρυθμό που βολεύει εσάς και προσωποποιούμε τη δομή των μαθημάτων πάνω σας για τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα. Εμπιστευτείτε την εκμάθηση των Γερμανικών σας σε έμπειρους καθηγητές. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210.21.39.438 , 69.72.73.73.72 , να μας στείλετε κάποιο email.

………………………………………………..

Σεμινάριο Καθηγητών Ξένων Γλωσσών από την Εκμάθηση

Θέλετε να γίνετε ολοκληρωμένος καθηγητής ξένων γλωσσών και να μάθετε όλα όσα θα χρειαστεί να ξέρετε για τα ιδιαίτερα μαθήματα που θα κάνετε; Δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο για καθηγητές ξένων γλωσσών της Εκμάθησης.

Ελάτε στο σεμινάριο καθηγητών που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Εκμάθησης και αποκτήστε όλες τις απαραίτητες γνώσεις προκειμένου να ξεκινήσετε ή να βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο κάνετε τα ιδιαίτερα μαθήματα στην ξένη γλώσσα που διδάσκετε. Συγκεκριμένα στο σεμινάριο θα έχετε την δυνατότητα να:

1. Γίνετε Ολοκληρωμένοι καθηγητές ξένων γλωσσών

Μάθετε όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε ως καθηγητής ξένων γλωσσών προκειμένου να κάνετε ένα ολοκληρωμένο και ποιοτικά πλήρες ιδιαίτερο μάθημα στην ξένη γλώσσα που διδάσκετε. Εξασφαλίστε τις γνώσεις σας με τον πληρέστερο δυνατό τρόπο.

2. Γίνετε συνεργάτες και καθηγητές της Εκμάθησης

Όσοι καθηγητές δείξουν τη διάθεση και το ενδιαφέρον για συνεργασία με την Εκμάθηση, θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στο δυναμικό των καθηγητών της Εκμάθησης και να αναλάβουν μέρος από το δίκτυο των ιδιαιτέρων μαθημάτων στη ξένη γλώσσα που διδάσκουν. Εξασφαλίστε το δίκτυο μαθημάτων που θα σας ενδυναμώσει επαγγελματικά.

3. Γίνετε Εκπαιδευτικός Αντιπρόσωπος της Εκμάθησης σε μία περιοχή

Κάντε το 1ο βήμα έτσι ώστε να εξασφαλίσετε επαγγελματικά το μέλλον σας. Όσοι καθηγητές ενδιαφερθούν σχετικά θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν εκπαιδευτικοί αντιπρόσωποι των ιδιαιτέρων μαθημάτων της Εκμάθησης σε μία περιοχή. Εκμεταλευτείτε την ευκαιρία.

Όποιον εκπαιδευτικό δρόμο κι αν διαλέξετε, είστε κερδισμένοι. Σας περιμένουμε στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί 16 – 27 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις μας. Κλείστε άμεσα τη θέση σας στο σεμινάριο και κερδίστε 50% έκπτωση.

Σεμινάριο Καθηγητών Ξένων Γλωσσών Αναλυτικά


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...