Home / HEADER-NEWS / Για μερικές ημέρες ακόμα, συνεχίζεται η έκπτωση στα εξ αποστάσεως μαθήματα του Πανεπιστημίου Πειραιά

Για μερικές ημέρες ακόμα, συνεχίζεται η έκπτωση στα εξ αποστάσεως μαθήματα του Πανεπιστημίου Πειραιά

Δημοσιεύτηκε: 10:08 πμ Μάιος 7th, 2014  


ppeiraios

Για μερικές ημέρες ακόμα, συνεχίζεται η έκπτωση στα εξ αποστάσεως μαθήματα του Πανεπιστημίου Πειραιά

photo E learning 250x300

Το E-learning (https://www.youtube.com/watch?v=PFJae5Y3a_o ) είναι η εξ αποστάσεως εκπαίδευση με τη χρήση υπολογιστή και διαδικτύου. Οι μισές τάξεις των Πανεπιστημίων θα αντικατασταθούν από το e-learning μέχρι το 2019. Το 42 % των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου χρησιμοποιούν E-learning για την εκπαίδευση του προσωπικού τους. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση αυξάνεται με 6 % το χρόνο στην Ευρώπη. Για κάθε 1 Ευρώ που ξοδεύει στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μια εταιρεία, κερδίζει 30,00 € σε παραγωγικότητα. Εκατοντάδες δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, εκπαιδευτικοί και γονείς έχουν αξιοποιήσει μέχρι τώρα τα μαθήματα μας, για να αποκτήσουν πιστοποιημένη εκπαίδευση που τους διαφοροποιεί σημαντικά στις διαδικασίες αξιολόγησης στον εργασιακό τους χώρο. Σύμφωνα με το Ν.3839/2010 και το προεδρικό διάταγμα 152/240-ΦΕΚ 5/11/2013-4107 μόνο τα πιστοποιητικά που εκδίδονται από δημόσιο φορέα, σαν το δικό μας Πανεπιστήμιο, είναι αναγνωρισμένα. Το πρόγραμμα μας είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς ποιότητας, χρόνου και τιμής στα πιστοποιημένα προγράμματα e-learning.

Ειδικά για τους αναγνώστες του xenesglosses.eu , δίνουμε έκπτωση 10%, πέραν των προβλεπόμενων εκπτώσεων αν κάνετε εγγραφή μέχρι τις 16 Μαΐου 2014. H έκπτωση αφαιρείται μετά από τις ήδη υπάρχουσες εκπτώσεις: -50% σε AΜΕΑ, άνεργους, πολύτεκνους και μέλη πολύτεκνης (και τρίτεκνης) οικογένειας. -30% σε απόφοιτους και φοιτητές (προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς) Ελληνικών ή Ευρωπαϊκών Ιδρυμάτων, Δημόσιους Υπαλλήλους, Στρατιωτικούς και αυτούς που υπηρετούν σε Σώματα Ασφαλείας.

ΟΛΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΔΩ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...