Home / HEADER-NEWS / Εκτονώθηκαν βρίζοντας συμμαθητές τους!

Εκτονώθηκαν βρίζοντας συμμαθητές τους!

Δημοσιεύτηκε: 9:32 πμ Μάιος 24th, 2014  


krayges-math

Το θυμό τους βρίζοντας εξέφρασαν μαθητές της ΣΤ΄ τάξης δημοτικού σχολείου της Μαγνησίας σε σχετικό μάθημα διαχείρισης του θυμού.

Η ψυχολόγος του σχολείου ζήτησε από τα παιδιά να σχηματίσουν κύκλο και να εκφράσουν το θυμό που έχουν μέσα τους στο πλαίσιο μαθήματος διαχείρισης του θυμού. O θυμός ξέφυγε από τα επιτρεπτά όρια όταν μαθητές άρχισαν να εκφράζονται με υβριστικές φράσεις και, συγκεκριμένα, εναντίον ζωηρών συμμαθητών τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντιδράσουν οι γονείς των μαθητών όταν το έμαθαν από τα παιδιά τους και να αναφέρουν το περιστατικό στη διευθύντρια του σχολείου ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στη διεύθυνση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας όπου και ανέφεραν το περιστατικό.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό διενεργείται ΕΔΕ από τη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας.

H ψυχολόγος κ. Μαρίζα Χατζησταματίου δήλωσε πως τα παιδιά πολλές φορές εκφράζουν το θυμό τους μιμούμενα συμπεριφορές που έχουν αποτυπωθεί μέσα τους που δεν απορρέουν μόνο από το στενό τους περιβάλλον αλλά και από βιντεοπαιχνίδια. Επίσης, εκφράζει την άποψη ότι οι μαθητές δεν αποκλείεται να μιμήθηκαν κάποιο συμμαθητή τους.

Εφ. Ταχυδρόμος

https://www.thessalianews.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...