Home / HEADER-NEWS / Συντονιστική Επιτροπή εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα-Απόλυση. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 29/5 στις 7 π.μ

Συντονιστική Επιτροπή εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα-Απόλυση. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 29/5 στις 7 π.μ

Δημοσιεύτηκε: 6:38 πμ Μάιος 28th, 2014  


diathesimotita

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 29/5 στις 7 π.μ

ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΠΑΛ
Επακόλουθο της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών, των τομέων της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης που έχουν καταργηθεί από το περασμένο καλοκαίρι, είναι ο ευτελισμός του θεσμού των Πανελλαδικών εξετάσεων που συντελείται εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας.
Συγκεκριμένα, η χρονιά ολοκληρώθηκε με ελλειπή προετοιμασία των μαθητών και χιλιάδες χαμένες ώρες στα Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, ενώ η διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων στα  μαθήματα ειδικότητας των Τομέων Υγείας-Πρόνοιας και Εφαρμοσμένων Τεχνών, πραγματοποιείται από διοικητικούς υπαλλήλους και ωρομίσθιους!!!!!
Η Συντονιστική Επιτροπή εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα-Απόλυση, καταγγέλλοντας την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας (σεβόμενοι απόλυτα τα όνειρα και τις αγωνίες των μαθητών μας), καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα και μη, την Πέμπτη 29/5 στις 7 το πρωί, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εξεταστικό Κέντρο (1ο ΕΠΑΛ Αθήνας) που βρίσκεται Αχιλλέως & Μυλλέρου στο Μεταξουργείο.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...