Home / Featured / Σεμινάριο Καθηγητών Ξένων Γλωσσών από την Εκμάθηση

Σεμινάριο Καθηγητών Ξένων Γλωσσών από την Εκμάθηση

Δημοσιεύτηκε: 9:52 πμ Απρίλιος 11th, 2014  


seminario-kathigitwn-ksenwn-glwsswn-2

Θέλετε να γίνετε ολοκληρωμένος καθηγητής ξένων γλωσσών και να μάθετε όλα όσα θα χρειαστεί να ξέρετε για τα ιδιαίτερα μαθήματα που θα κάνετε; Δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο για καθηγητές ξένων γλωσσών της Εκμάθησης.

Ελάτε στο σεμινάριο καθηγητών που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Εκμάθησης και αποκτήστε όλες τις απαραίτητες γνώσεις προκειμένου να ξεκινήσετε ή να βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο κάνετε τα ιδιαίτερα μαθήματα στην ξένη γλώσσα που διδάσκετε. Συγκεκριμένα στο σεμινάριο θα έχετε την δυνατότητα να:

1. Γίνετε Ολοκληρωμένοι καθηγητές ξένων γλωσσών

Μάθετε όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε ως καθηγητής ξένων γλωσσών προκειμένου να κάνετε ένα ολοκληρωμένο και ποιοτικά πλήρες ιδιαίτερο μάθημα στην ξένη γλώσσα που διδάσκετε. Εξασφαλίστε τις γνώσεις σας με τον πληρέστερο δυνατό τρόπο.

2. Γίνετε συνεργάτες και καθηγητές της Εκμάθησης

Όσοι καθηγητές δείξουν τη διάθεση και το ενδιαφέρον για συνεργασία με την Εκμάθηση, θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στο δυναμικό των καθηγητών της Εκμάθησης και να αναλάβουν μέρος από το δίκτυο των ιδιαιτέρων μαθημάτων στη ξένη γλώσσα που διδάσκουν. Εξασφαλίστε το δίκτυο μαθημάτων που θα σας ενδυναμώσει επαγγελματικά.

3. Γίνετε Εκπαιδευτικός Αντιπρόσωπος της Εκμάθησης σε μία περιοχή

Κάντε το 1ο βήμα έτσι ώστε να εξασφαλίσετε επαγγελματικά το μέλλον σας. Όσοι καθηγητές ενδιαφερθούν σχετικά θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν εκπαιδευτικοί αντιπρόσωποι των ιδιαιτέρων μαθημάτων της Εκμάθησης σε μία περιοχή. Εκμεταλευτείτε την ευκαιρία.

Όποιον εκπαιδευτικό δρόμο κι αν διαλέξετε, είστε κερδισμένοι. Σας περιμένουμε στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί 16 – 27 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις μας. Κλείστε άμεσα τη θέση σας στο σεμινάριο και κερδίστε 50% έκπτωση.

Σεμινάριο Καθηγητών Ξένων Γλωσσών Αναλυτικά


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...