Home / HEADER-NEWS / Όλες οι λεπτομέρειες για το Συνέδριο Νέος Παιδαγωγός 3-4/5/2014

Όλες οι λεπτομέρειες για το Συνέδριο Νέος Παιδαγωγός 3-4/5/2014

Δημοσιεύτηκε: 12:24 πμ Απρίλιος 26th, 2014  


300x200_neospaidagogos

Αξιότιμες /-οι,

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά.

Μετά από ετοιμασία ενός έτους περίπου, φτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα – κι «οσονούπω» στην πραγματοποίησή  του συνεδρίου «Νέος Παιδαγωγός» https://neospaidagogos.gr

Οι εργασίες, που επιλέχθηκαν να παρουσιαστούν ενώπιον του συνεδριακού ακροατηρίου (μετά από κρίση) και περιλήφθηκαν στον ηλεκτρονικό τόμο πρακτικών του συνεδρίου κατασκεύασαν ένα ηλεκτρονικό βιβλίο άνω των 2500 πυκνογραμμένων σελίδων Α4! Εκατοντάδες θα είναι οι εκπαιδευτικοί που θα καταφύγουν σε αυτό το βιβλίο είτε να βρουν παραδείγματα που θα μπορούσαν να εφαρμόσουν στην τάξη τους είτε να στηριχτούν σε αυτό ώστε να χτίσουν τις δικές τους επιστημονικές εργασίες! Εντέλει, το συνέδριο ΝΕΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ, στην πρώτη του υλοποίηση συγκέντρωσε πάνω από 450 εργασίες, ενέταξε στο πρόγραμμά του περίπου 300, γίνεται σε έναν πνευματικό χώρο τέλεσης συνεδρίων, το Ίδρυμα Ευγενίδου, που σύμφωνα με την ιδρυτική πράξη, η δραστηριότητα του Ιδρύματος έχει στόχο να συμβάλλει στην επιστημονική και τεχνική εκπαίδευση των νέων της Ελλάδας Επηρεασμένοι από τα πρόσφατα κείμενα της «αξιολόγησης» που στάλθηκαν στα σχολεία μας, θα ρωτούσαμε σαν Οργανωτική Επιτροπή: «Υπάρχει χρεία άλλων δεικτών;» Απομένει η τελευταία εντύπωση, που θα σχηματιστεί στο διήμερο του συνεδρίου, στις 3 & 4 Μαΐου 2014 (Σαββατοκύριακο). Ευγενίδειο, Λ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο) Πάντως εμείς, ήδη το αποφασίσαμε, θα το ξανακάνουμε. Κι ήδη ορίσαμε σαν ημερομηνία τέλεσης του 2ου Νέου Παιδαγωγού, στις 16-17 Μαΐου 2015! Στον ίδιο χώρο – αν είναι διαθέσιμος.

Στη συνέχεια ακολουθούν ενημερωτικές λεπτομέρειες για την καλύτερη συμμετοχή σας στο συνέδριο, την πρόσβαση, το παρκάρισμα, κι άλλα σχετικά.

Το Συνεδριακό θα ανοίξει τις πόρτες του το Σάββατο, 3 Μαΐου 2014, από τις 09.00 το πρωί, ώστε να ξεκινήσουν από νωρίς οι εγγραφές σύνεδρων. Όσοι δεν έχετε εγγραφεί μέχρι τώρα διαμέσου τράπεζας, ας μη πιεστείτε. Η ταμειακή τακτοποίηση των σύνεδρων, όσων δεν το έχουν κάνει ήδη διαμέσου της τράπεζας, μπορεί να γίνει στη Συνεδριακή Γραμματεία.

 

Οι εγγραφές σύνεδρων θα γίνονται στη Συνεδριακή Γραμματεία, το διήμερο του Συνεδρίου. Με την άφιξή σας στο συνεδριακό, θα απευθύνεστε στη Συνεδριακή Γραμματεία (στο ισόγειο, από την πλευρά της Λ. Συγγρού 387), θα λέτε ότι θέλετε να καταβάλετε τη συνδρομή σύνεδρου, θα τη καταβάλετε, θα λέτε το όνομά σας θα γράφεστε στην κατάσταση των ταμειακά τακτοποιημένων, θα σας δίνουν το φάκελο σύνεδρου, με περιεχόμενο το 32σέλιδο εκτυπωμένο πρόγραμμα και γραφική ύλη. Προτιμήσαμε αντί για χωριστό μπλοκ γραφής, να προσθέσουμε 8 σελίδες διαγραμμισμένες κατάλληλα, στο τέλος του προγράμματος, ώστε να χρησιμοποιήσετε αυτές για τις σημειώσεις σας. Και για το λόγο αυτό χρησιμοποιήσαμε χοντρό χαρτί

Με την αποχώρησή σας από το συνέδριο, όποτε γίνει αυτό, τουλάχιστον μετά το μεσημέρι του Σαββάτου, θα απευθύνεστε πάλι στη Συνεδριακή Γραμματεία, που θα σας δίνει:

  1. Το cd του τόμου πρακτικών
  2. Τη βεβαίωση σύνεδρου
  3. Την απόδειξη συνδρομής

 

Ο χώρος του συνεδρίου (Ευγενίδειο, Λ. Συγγρού 387), βρίσκεται σε σημείο που είναι εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο ή την αστική συγκοινωνία. Στους γύρω δρόμους υπάρχουν κλειστά ή ανοιχτά πάρκινγκ. Σας επισυνάπτουμε και χάρτη της περιοχής με κοντινά πάρκινγκ.

Στο ισόγειο του Ευγενίδειου υπάρχει κυλικείο – μίνι καφετέρια.

Γύρω από το Ευγενίδειο υπάρχουν υπάρχουν πολλοί χώροι για καφέ και φαγητό, για διαμονή (ξενοδοχεία), δρόμοι για περίπατο. Πολύ κοντά η παραλία του Παλαιού Φαλήρου κι η μαρίνα με την ευρωπαϊκή εικόνα.

Κα φυσικά το ίδιο το Πλανητάριο, το νέο Πλανητάριο, μέσα στον ίδιο χώρο που γίνεται το συνέδριο. Που το διήμερο του συνεδρίου έχει πλούσιες εκδηλώσεις για παιδιά. Αξίζει να έλθετε στο συνέδριο, να το συνδυάσετε με εκπαιδευτική επίσκεψη με τα παιδιά σας στο Πλανητάριο. Δείτε εδώ το πρόγραμμα του διήμερου. https://www.eugenfound.edu.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=18

 

Σας περιμένουμε στο συνέδριο.

Καλώς να έλθετε, καλά να περάσετε, να φύγετε με περίσσεια επιστημοσύνης και πολλαπλασιασμένες τις κοινωνικές – συναδελφικές σας επαφές!

 

Κι αν έχετε χρόνο, ας επισκεφτείτε και την άλλη μας συλλογική δράση, το συνέδριο «Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ Τ.Π.Ε.»https://synedrio1.com ή https://users.sch.gr/fg/synedrio1Αθήνα, 22 & 23 Νοεμβρίου 2014

Δείτε αν μπορείτε να πάρετε μέρος με εργασία σας στο συνέδριο αυτό. Ναι μεν η προθεσμία υποβολής εργασιών λήγει στις 30 Απριλίου 2014, αλλά αποφασίσαμε να δώσουμε παράταση στην υποβολή εργασιών, ως τις 15 Ιουνίου 2014. Θα αναρτήσουμε σύντομα τη σχετική ανακοίνωση. Στο συνέδριο αυτό θα δοθεί ιδιαίτερη φροντίδα στην αναζήτηση και προβολή εκπαιδευτικών σεναρίων με ΤΠΕ. πέραν άλλων. Κι επίσης θα προστεθεί και η κατηγορία εργασίας e-paper (χωρίς φυσική παρουσία του ομιλητή στο συνέδριο, με το κείμενο αφού κριθεί θετικά, να μπει στον τόμο πρακτικών. Ο ομιλητής ενδεχομένως να μας αποστείλει βίντεό του με την παρουσίαση της εργασίας του, που θα αναρτήσουμε στο δικτυακό τόπο του συνεδρίου ή σε κανάλι στο youtube, θα το επεξεργαστούμε περισσότερο στο σημείο αυτό στη συνέχεια)

Με εκτίμηση

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...