Home / HEADER-NEWS / Σεμινάριο Καθηγητών Τουρκικής Γλώσσας

Σεμινάριο Καθηγητών Τουρκικής Γλώσσας

Δημοσιεύτηκε: 10:21 μμ Μάρτιος 4th, 2014  


turkey

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Σεμινάριο Καθηγητών Τουρκικής Γλώσσας 

 

Οι Ξένες Γλώσσες SPEAK στη Θεσσαλονίκη, από τον Ιούνιο του 2009, είναι το επίσημο εξεταστικό κέντρο για την διεξαγωγή των εξετάσεων του Ινστιτούτου Dilmer της Κωνσταντινούπολης.

Τα πτυχία πιστοποιούν τις πρακτικές γλωσσικές δεξιότητες στη τούρκικη γλώσσα σε όλα τα επίπεδα. Οι εξετάσεις διεξάγονται στην Τουρκία από το DILMER, το οποίο ιδρύθηκε το 1988 και ελέγχεται από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας της Τουρκίας.

Στα πλαίσια της επιμόρφωσης των καθηγητών της Τουρκικής, θα διεξαχθεί το καθιερωμένο ετήσιο σεμινάριο σχετικά με τη μορφή των εξετάσεων, τον τρόπο εξέτασης, και την ύλη. Στόχος είναι η σωστή προετοιμασία των σπουδαστών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 29/03/14 στις 11.00 π.μ., στις νέες μας εγκαταστάσεις Τσιμισκή 80, στον 2ο όροφο. Η συμμετοχή στο σεμινάριο για τους καθηγητές της Τουρκικής γλώσσας είναι δωρεάν.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου, ενώ η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής τους θα επιβεβαιωθεί άμεσα από το Ινστιτούτο Dilmer.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο επιμόρφωσης των καθηγητών, τις εξετάσεις, τον τρόπο εγγραφής και το κόστος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τις Ξένες Γλώσσες SPEAK στο τηλέφωνο 2310225717, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση speak@speak.edu.gr, ή να περάσουν από τις εγκαταστάσεις των Ξένων Γλωσσών SPEAK, Τσιμισκή 80, στον 2ο όροφο.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...