Σεμινάριο Καθηγητών Τουρκικής Γλώσσας

Δημοσιεύτηκε:

10:21 μμ Μάρτιος 4th, 2014

turkey

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Σεμινάριο Καθηγητών Τουρκικής Γλώσσας 

 

Οι Ξένες Γλώσσες SPEAK στη Θεσσαλονίκη, από τον Ιούνιο του 2009, είναι το επίσημο εξεταστικό κέντρο για την διεξαγωγή των εξετάσεων του Ινστιτούτου Dilmer της Κωνσταντινούπολης.

Τα πτυχία πιστοποιούν τις πρακτικές γλωσσικές δεξιότητες στη τούρκικη γλώσσα σε όλα τα επίπεδα. Οι εξετάσεις διεξάγονται στην Τουρκία από το DILMER, το οποίο ιδρύθηκε το 1988 και ελέγχεται από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας της Τουρκίας.

Στα πλαίσια της επιμόρφωσης των καθηγητών της Τουρκικής, θα διεξαχθεί το καθιερωμένο ετήσιο σεμινάριο σχετικά με τη μορφή των εξετάσεων, τον τρόπο εξέτασης, και την ύλη. Στόχος είναι η σωστή προετοιμασία των σπουδαστών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 29/03/14 στις 11.00 π.μ., στις νέες μας εγκαταστάσεις Τσιμισκή 80, στον 2ο όροφο. Η συμμετοχή στο σεμινάριο για τους καθηγητές της Τουρκικής γλώσσας είναι δωρεάν.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου, ενώ η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής τους θα επιβεβαιωθεί άμεσα από το Ινστιτούτο Dilmer.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο επιμόρφωσης των καθηγητών, τις εξετάσεις, τον τρόπο εγγραφής και το κόστος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τις Ξένες Γλώσσες SPEAK στο τηλέφωνο 2310225717, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση speak@speak.edu.gr, ή να περάσουν από τις εγκαταστάσεις των Ξένων Γλωσσών SPEAK, Τσιμισκή 80, στον 2ο όροφο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πετά το μπαλάκι στο Υπ.Παιδείας το Οικονομικών για τους 1700 απλήρωτους εκπαιδευτικούς της ΠΔΣ των ετών 2008-9-10

          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Επιστολή έντεκα νησιωτών βουλευτών για ενίσχυση του κανονιστικού πλαισίου των σχολείων στα νησιά με πρωτοβουλία του Α. Μιχαηλίδη

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης κατέθεσε σήμερα επιστολή ...

Μοιράσου!