Home / HEADER-NEWS / ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕ: Η διγλωσσία πάει σχολείο: Συνεργασία εκπαιδευτικών και λογοπεδικών – λογοθεραπευτών στην προσέγγιση δίγλωσσων παιδιών σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕ: Η διγλωσσία πάει σχολείο: Συνεργασία εκπαιδευτικών και λογοπεδικών – λογοθεραπευτών στην προσέγγιση δίγλωσσων παιδιών σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον

Δημοσιεύτηκε: 10:11 πμ Μάρτιος 23rd, 2014  


diapolitismikotita

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών της Α΄ Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθηνών στην προσέγγιση  δίγλωσσων παιδιών» 

Το Γραφείο Αγωγής Υγείας της Α’ Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθηνών σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας Βαβέλ και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Λογοπεδικών- Λογοθεραπευτών διοργανώσουν επιμορφωτική εκδήλωση με τίτλο «Η διγλωσσία πάει σχολείο: Συνεργασία εκπαιδευτικών & λογοπεδικών-λογοθεραπευτών στην προσέγγιση δίγλωσσων παιδιά σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 και ώρες 17:00-19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 135ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών (Μομφεράτου 94, Γκύζη).

Η δράση διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Λογοθεραπείας, η οποία αυτή τη χρονιά έχει ως θέμα την πολυπολιτισμικότητα και την πολυγλωσσία. Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην εκδήλωση θα είναι προαιρετική. Θα δοθεί προτεραιότητα σε νηπιαγωγούς και εκπαιδευτικούς της Α΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.

Όσοι/ όσες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν πρέπει να το δηλώσουν συμπληρώνοντας το έντυπο συμμετοχής και αποστέλλοντάς το έως την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 με φαξ στο 2108616102 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: babel@syn-eirmos.gr.


 



 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...