Τελευταία Νέα

Τρίτη, 11/05/2021, 04:39


Home / Featured / Δωρίστε υπολογιστές και εξοπλισμό πληροφορικής στα σχολεία της χώρας

Δωρίστε υπολογιστές και εξοπλισμό πληροφορικής στα σχολεία της χώρας

Δημοσιεύτηκε: 11:53 πμ Μάρτιος 30th, 2014  


pc

Μια ομάδα εκπαιδευτικών από σχολεία της Κορίνθου διαπιστώνοντας τις μεγάλες ανάγκες που έχουν τα σχολεία σε εργαστηριακό εξοπλισμό πληροφορικής, όπως για παράδειγμα οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές καλώδια usb, μνήμες ram κ.α., αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια ιστοσελίδα όπου τα σχολεία μπορούν να αναρτήσουν τις ανάγκες που έχουν σε εξοπλισμό εργαστηρίων.

Επιχειρήσεις, ιδιώτες άλλα και άλλοι φορείς που επισκέπτονται την ιστοσελίδα εφόσον το επιθυμούν μπορούν να καλύψουν κάποιες από τις ανάγκες των σχολικών μονάδων. Στο ερώτημα τι θα κερδίσει ο ιδιώτης ή η επιχείρηση που κάνει μια δωρεά στα σχολεία μέσω του https://edufriends.gr/, η απάντηση είναι ότι κάθε φορά που ικανοποιείται μια ανάγκη τότε το λογότυπο της εταιρείας προβάλλεται σε διάφορα σημεία της ιστοσελίδας ώστε να είναι εμφανές από τους επισκέπτες. Αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση για την εταιρεία καθώς το όνομά της συνδέεται με κάποιο φιλανθρωπικό έργο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Επαναλειτουργία των Φροντιστηρίων από τις 10 Μαΐου

Η διαδικασία είναι απλή και γίνεται σε τρία βήματα:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Εγκύκλιος: Καθορίστηκε ο αριθμός των υποψηφίων για τις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων του Λιμενικού Σώματος

Καθορίστηκε με Κοινή Υπουργική Απόφαση η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, ...