Home / HEADER-NEWS / Δεύτερη ημέρα κινητοποιήσεων στο Δημόσιο (τι έγινε την πρώτη ημέρα)

Δεύτερη ημέρα κινητοποιήσεων στο Δημόσιο (τι έγινε την πρώτη ημέρα)

Δημοσιεύτηκε: 9:09 πμ Μάρτιος 20th, 2014  


apergies

Ρολά» και σήμερα στο Δημόσιο, λόγω της 48ωρης απεργίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ έναντια στις επικείμενες απολύσεις υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Για τις 13:00 έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ στις 15:00 οργανώνεται συγκέντρωση – συναυλία έξω από τη Βουλή, με σύνθημα «Υπερασπιζόμαστε τα Δημόσια Κοινωνικά Αγαθά – όχι στις απολύσεις».
Στην απεργία συμμετέχουν η ΠΟΕ – ΟΤΑ, η ΟΛΜΕ και η ΔΟΕ αλλά και γιατροί και εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, τα οποία λειτουργούν και σήμερα με προσωπικό ασφαλείας.
Στο ψήφισμα της απεργιακής της συγκέντρωσής που πραγματοποιήθηκε χθες η ΑΔΕΔΥ ζητεί να μην απολυθούν όσοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και να καταργηθούν όλες οι ρυθμίσεις που προβλέπουν διαθεσιμότητες και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Σημειώνεται ότι η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία και την Παρασκευή ενώ η ΔΟΕ έχει κηρύξει 3ωρη στάση εργασίας, τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού και τις 3 πρώτες του απογευματινού κύκλου. ΟΛΜΕ και Δ.Ο.Ε. καλούν τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση που οργανώνουν οι εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες την Παρασκευή 21 Μαρτίου στις 14.30 στο Υπουργείο Παιδείας ώστε να αποτραπεί κι αυτό το σεμινάριο της ντροπής

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...