Home / HEADER-NEWS / Γεράσιμος Γιακουμάτος – Ο Υπ. Παιδείας εξαπάτησε τους εκπαιδευτικούς!

Γεράσιμος Γιακουμάτος – Ο Υπ. Παιδείας εξαπάτησε τους εκπαιδευτικούς!

Δημοσιεύτηκε: 2:22 μμ Φεβρουάριος 28th, 2014  


giakoumatos
Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος έπινε τον καφέ του όταν πέρασαν από κοντά του εκπαιδευτικοί που κατευθύνονταν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις για τη διαθεσιμότητα.
Κάποιοι τον αναγνώρισαν και του επιτέθηκαν φραστικά, ο βουλευτής κράτησε την ψυχραιμία του και επιχείρησε να τους μιλήσει, ωστόσο επικράτησε ένταση με τους εκπαιδευτικούς να συνεχίζουν τη φραστική επίθεση.
Αρκετά περαστικοί στάθηκαν να… απολαύσουν το θέαμα, ωστόσο με την επέμβαση των ψυχραιμότερων οι εκπαιδευτικοί αποχώρησαν γρήγορα.
Τι λέει ο ίδιος :
Ο κ. Γιακουμάτος αρνήθηκε τα περί επεισοδίου, επιβεβαίωσε όμως τον έντονο διάλογο που είχε με καθηγητές που τον συνάντησαν στο Κολωνάκι. Δεν έβριζαν τον ίδιο όπως είπε αλλά φώναζαν γενικώς για κλέφτες βουλευτές.
Είπε επισης ότι ακόμα και ξύλο να του έριχναν οι καθηγητές θα είχαν δίκιο καθώς η κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα ο Υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος τους εξαπάτησε λέγοντάς τους ότι δεν θα απολυθεί κανένας. Ο κ. Γιακουμάτος υποστήριξε μάλιστα ότι είχε έναν έντονο αλλά εποικοδομητικό διάλογο με τους εκπαιδευτικούς και ενδεικτικό του καλού κλίματος που επικράτησε είναι ότι έκλεισαν ραντεβού για την Πέμπτη στο γραφείο του κ. Γιακουμάτου.
Το καλύτερο από όλα πάντως είναι ότι σύμφωνα με τον κ. Γιακουμάτο την ώρα της έντασης στο σημείο έσπευσαν δέκα Ζητάδες τους οποίους ο γαλάζιος βουλευτής έδιωξε λέγοντάς τους «Σηκωθείτε και φύγετε. Τι θέλετε εδώ πέρα; Εγώ μιλάω με τους φίλους μου».

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...