Τελευταία Νέα

Παρασκευή, 29/05/2020, 10:47


Home / HEADER-NEWS / Ε.Ε. – Διαγωνισμός για πρόσληψη γραμματέων στην κροατική, αγγλική, γαλλική και γερμανική γλώσσα

Ε.Ε. – Διαγωνισμός για πρόσληψη γραμματέων στην κροατική, αγγλική, γαλλική και γερμανική γλώσσα

Δημοσιεύτηκε: 9:04 μμ Φεβρουάριος 17th, 2014  


europaikes

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει γενικό διαγωνισμό με εξετάσεις για την κατάρ­τιση εφεδρικού πίνακα προσλήψεων γραμματέων.

Ο διαγωνισμός αυτός αποσκοπεί στην κατάρτιση εφεδρικών πινάκων για την πλήρωση κενών θέσεων μόνιμων υπαλ­λήλων στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η προκήρυξη αφορά δύο βαθμούς, καθώς και την κροατική, αγγλική, γαλλική και γερμανική γλώσσα. Μπορείτε να εγγραφείτε μόνο σε ένα βαθμό και σε μία γλώσσα. Η επιλογή της προτίμησής σας πρέπει να γίνει κατά την ηλεκτρονική εγγραφή και δεν είναι δυνατό να τροποποιηθεί μετά την επιβεβαίωση και την επικύρωση της αίτησης υποψηφιότητάς σας με ηλεκτρονικό μέσο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Διανομή συγγραμμάτων κατ’ οίκον, έγκαιρα και διπλασιασμός ηλεκτρονικών συγγραμμάτων σε σχέση με πέρυσι

Κύρια γλώσσα: άριστη γνώση της επιλεγείσας για τον διαγωνισμό γλώσσας μεταξύ HR/EN/FR/DE. Δεύτερη γλώσσα (υποχρεωτικά διαφορετική από τη γλώσσα 1): ικανοποιητική γνώση της αγγλικής, της γαλλικής ή της γερμανικής γλώσσας.

Πρέπει να εγγραφείτε ηλεκτρονικά, ακολουθώντας τη διαδικασία που αναφέρεται στον δικτυακό τόπο της EPSO, και ιδίως στις οδηγίες εγγραφής. Προθεσμία (συμπεριλαμβανομένης της επικύρωσης): 18 Μαρτίου 2014 στις 12 το μεση­μέρι, ώρα Βρυξελλών.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Αμοιβαίες μεταθέσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας

Αν συγκαταλέγεσθε στους υποψηφίους που έγιναν δεκτοί στις δοκιμασίες αξιολόγησης, θα πρέπει να προσκομίσετε πλήρη φάκελο της υποψηφιότητάς σας (ηλεκτρονική αίτηση υποψη­φιότητας υπογεγραμμένη, καθώς και δικαιολογητικά), κατά την προσέλευσή σας στις δοκιμασίες αξιολόγησης.

Δείτε ολόκληρη την

https://www.diorismos.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε σήμερα η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, ...