Home / HEADER-NEWS / ΑΔΕΔΥ – 48ωρη απεργία 13-14/3/2014 και νέα 48ωρη την επόμενη εβδομάδα

ΑΔΕΔΥ – 48ωρη απεργία 13-14/3/2014 και νέα 48ωρη την επόμενη εβδομάδα

Δημοσιεύτηκε: 9:43 πμ Φεβρουάριος 18th, 2014  


Με δυο 48ωρες απεργίες απαντά η ΑΔΕΔΥ στο νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τις συγχωνεύσεις – καταργήσεις δημόσιων φορέων και στις επικείμενες απολύσεις.

GSEEADEDY

Ειδικότερα:

Προγραμματίζεται 48ωρη απεργία τις ημέρες συζήτησης και ψήφισης του επίμαχου νομοσχεδίου.

Εξαγγέλθηκε 48ωρη απεργία στις 13 και 14 Μαρτίου και κλιμάκωση του αγώνα την αμέσως επόμενη εβδομάδα εν όψει της 22ας Μαρτίου, ημερομηνία που λήγει το οκτάμηνο της διαθεσιμότητας και αναμένεται να απολυθούν όσοι από τους «διαθέσιμους» δεν αξιοποιήθηκαν σε άλλα πόστα.

Όπως ανακοινώθηκε, οι παραπάνω κινητοποιήσεις αποτελούν την «αγωνιστική – απεργιακή απάντηση στην κυβέρνηση, που συνεχίζει τη διάλυση των δημοσίων υπηρεσιών, της Υγείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, της Παιδείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και των υπηρεσιών της Κεντρικής Διοίκησης, μέσω των συνεχιζόμενων και διαδοχικών διαθεσιμοτήτων – απολύσεων χιλιάδων εργαζομένων».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί τις ομοσπονδίες και τα πρωτοβάθμια σωματεία του Δημοσίου, «να αποτρέψουν τις νέες απολύσεις που προωθούνται με το μανδύα της διαθεσιμότητας» και ζητεί τη στήριξη των συνδικάτων του ιδιωτικού τομέα.

Ναυτεμπορική digital network


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...