Home / HEADER-NEWS / 14 προσλήψεις εκπαιδευτικών στο Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου

14 προσλήψεις εκπαιδευτικών στο Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου

Δημοσιεύτηκε: 10:08 πμ Φεβρουάριος 19th, 2014  


job

Το Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου (ΙΕΛ) του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά (ΕΚ Αθηνά), στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 11 «Ψηφιακές Υπηρεσίες Προσβασιμότητας και Γλωσσικής Τεχνολογίας για την Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα και το Πανελλήνιο Ψηφιακό Αποθετήριο Μαθησιακών Αντικειμένων» (εφεξής καλούμενου Έργου) της ενταγμένης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» Πράξης «Ανάπτυξη Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, Καταγραφή και Συγκέντρωση ήδη παραχθέντος Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού και Συντονισμός των Πράξεων της Κατηγορίας Πράξης» με κωδικό ΟΠΣ 298759, προτίθεται να απασχολήσει ορισμένο αριθμό συνεργατών με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ανάληψη σχετικών έργων, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στην συνέχεια της παρούσας.

Το ΕΚ ‘Αθηνά’ είναι ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο εποπτεύεται από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Οι συμβάσεις που θα συναφθούν θα έχουν διάρκεια έξη ή περισσότερους ημερολογιακούς μήνες, ανάλογα με την φύση του προς ανάθεση έργου, με δυνατότητα παράτασης έως την ολοκλήρωση υλοποίησης του Έργου. Η ημερομηνία ολοκλήρωσης της υλοποίησης του Έργου είναι η 30-09-2015 σύμφωνα με το Τεχνικό Δελτίο Πράξης που είναι σε ισχύ κατά την ημέρα ανάρτησης στο διαδίκτυο της παρούσας πρόσκλησης.

Το ύψος της αμοιβής για το ανατιθέμενο έργο συναρτάται με το ειδικό αντικείμενο ανάθεσης, τα προσόντα του αντισυμβαλλόμενου, την προϋπολογισθείσα για το ανατιθέμενο έργο δαπάνη, ενώ υπόκειται στους περιορισμούς του χρηματοδοτικού προγράμματος και της κείμενης νομοθεσίας.

-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ ή Μηχανικός Πληροφορικής  ΜΗΧ_ΑΦ θέση 1
-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ ή Μηχανικός Πληροφορικής ΜΗΧ_VS θέσεις 2
-Γλωσσολόγος ΝΓ1 θέσεις 2
-Δάσκαλος / Διερμηνέας Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας ΝΓ2 θέσεις 2
-Φιλόλογος ΝΓ3 θέση 1
-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ ή Μηχανικός Πληροφορικής ΜΗΧ_ΔΠ1θέση 1
-Υπολογιστικός Γλωσσολόγος ΓΛΩΣ_ΔΠ1 θέση 1
-Υπολογιστικός Γλωσσολόγος ΓΛΩΣ_ΔΠ2 θέση 1
-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ ή Μηχανικός Πληροφορικής ΜΗΧ_ΣΦ θέσεις 2
-Διαχείριση Πράξεων ΕΣΠΑ ΔΧE θέση 1

Υποβολή δικαιολογητικών – Προϋποθέσεις συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν συμπληρωμένο το σχετικό υπόδειγμα πρότασης σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου μαζί με πλήρη φάκελο δικαιολογητικών, όπως λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα, αντίγραφα τίτλων σπουδών, βεβαιώσεις εμπειρίας και κάθε άλλο στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαμόρφωση σωστής γνώμης για την εμπειρία, τις γνώσεις και την καταλληλότητά τους, το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη, 19η Φεβρ. 2014, ώρα 15:00, στην παρακάτω διεύθυνση:
Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»
Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου
Αρτέμιδος 6 και Επιδαύρου
Παράδεισος Αμαρουσίου, 15125 Αθήνα
Υπόψη κ. Ν. Γλάρου

Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει στην προαναφερθείσα πρόταση σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου τον αναγραφόμενο στον παραπάνω πίνακα κωδικό ενός και μόνον ενός προς ανάθεση έργου, εκείνου για το οποίο θεωρεί τον εαυτό του καταλληλότερο. Αν δηλωθούν περισσότεροι του ενός κωδικοί έργου, θα αξιολογηθεί μόνον ο πρώτος.

Κάθε δικαιολογητικό υποβάλλεται σε έντυπη μορφή, στην πρωτότυπη εκδοχή του ή σε ένα ακριβές φωτοαντίγραφό του. Σε περίπτωση που τα δικαιολογητικά αποσταλούν ταχυδρομικώς, ως επίσημη ημερομηνία υποβολής λογίζεται η ημερομηνία ταχυδρομικής αποστολής. Δεν γίνεται αποδεκτή η ηλεκτρονική υποβολή φακέλου υποψηφιότητας.

Τυχόν τίτλοι σπουδών από ιδρύματα του εξωτερικού θα πρέπει να είναι νομίμως αναγνωρισμένοι από το ΔΟΑΤΑΠ.
Οι άρρενες αντισυμβαλλόμενοι θα πρέπει να τελούν νομίμως εκτός στρατεύματος (λόγω εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων ή αναβολής στράτευσης) κατά την διάρκεια εκτέλεσης του έργου που θα τους ανατεθεί.

Πρόσθετες πληροφορίες
Ο ιστότοπος του ΕΚ ‘Αθηνά’ είναι: https://www.athena-innovation.gr/ και του ΙΕΛ: https://www.ilsp.gr/. Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις σε σχέση με την παρούσα πρόσκληση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, κατά τις εργάσιμες ημέρες κι ώρες, στην κα Β. Παναγοπούλου (Γενική Διεύθυνση του ΕΚ ‘Αθηνά’), τηλ. 2106875303.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...