Home / HEADER-NEWS / Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένταξη στο Μητρώο Διορθωτών-Βαθμολογητών των εξετάσεων πιστοποίησης ελληνομάθειας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένταξη στο Μητρώο Διορθωτών-Βαθμολογητών των εξετάσεων πιστοποίησης ελληνομάθειας

Δημοσιεύτηκε: 7:12 πμ Ιανουάριος 24th, 2014  


glossa

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της πρόσκλησης και τα σχετικά απαιτούμενα δικαιολογητικά από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.greeklanguage.gr/node/926

Μητρώο Διορθωτών-Βαθμολογητών για τις ανάγκες των Εξετάσεων Πιστοποίησης της Ελληνομάθειας

Ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 μέχρι και την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 θα υποβάλλονται αιτήσεις υποψηφίων διορθωτών-βαθμολογητών για την κατάρτιση Πινάκων Εξειδικευμένων Συνεργατών, προκειμένου να συμμετάσχουν σε προσεχείς διαδικασίες των εξετάσεων πιστοποίησης ελληνομάθειας του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που διεξάγονται στα επίπεδα Α1, Α2, Β1, Β2, Γ1 και Γ2 (ΠΔ 60/2010, ΦΕΚ Α’ 98). Το ΚΕΓ θα εμπλουτίσει το υπάρχον μητρώο διορθωτών-βαθμολογητών κατά 50 άτομα.

Υποψήφιοι μπορούν να είναι: (α) πτυχιούχοι ελληνικής φιλολογίας, (β) πτυχιούχοι ξένων φιλολογιών, (γ) πτυχιούχοι παιδαγωγικών σχολών. Οι ανωτέρω πρέπει να έχουν εμπειρία άνω των τεσσάρων ετών στη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας ως ξένης/δεύτερης γλώσσας ή ανάλογη εμπειρία σε διόρθωση γραπτών ευρείας κλίμακας (πιστοποίηση ελληνομάθειας ή γενικά γλωσσομάθειας).

Η αίτηση υποψηφιότητας περιλαμβάνει τα ακόλουθα: 1)    Το έντυπο Α1 «ΑΙΤΗΣΗ» 2)    Το έντυπο Α2 «ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» 3)    Το έντυπο Α3 «ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ».

Τα ανωτέρω έντυπα διατίθενται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας κατά τις εργάσιμες ημέρες. Ημέρες και ώρες παραλαβής εντύπων: Καθημερινά, 11:00 – 13:00.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Κατεβάστε τα συνημμένα έγγραφα:

Επισυναπτόμενα αρχεία Μέγεθος
Επισυναπτόμενα αρχεία Μέγεθος
290 KB
32 KB
55.5 KB
43 KB

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...