Home / HEADER-NEWS / Κεφαλονιά – Κλειστά τα σχολεία και το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων τη Δευτέρα 27/1

Κεφαλονιά – Κλειστά τα σχολεία και το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων τη Δευτέρα 27/1

Δημοσιεύτηκε: 11:33 μμ Ιανουάριος 26th, 2014  


sismos

Κλειστοί θα παραμείνουν τη Δευτέρα οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί αλλά και τα σχολεία της Κεφαλλονιάς, μετά από αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του δημάρχου της πόλης, Αλέξανδρου Παρίση αντίστοιχα.

Λόγω της έντονης σεισμικής δραστηριότητας κρίνεται απαραίτητο να γίνει ο ειδικός Μετασεισμικός Έλεγχος όλων των Κτηρίων από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου. Για τα αποτελέσματα των ελέγχων και την επαναλειτουργία των μονάδων αυτών θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Η σχετική ανακοίνωση του ΔΣ των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών:

«Σας ενημερώνουμε ότι αύριο, Δευτέρα 27/01/2014, καμία μονάδα των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών ΔΕΝ θα λειτουργήσει λόγω της σημερινής σεισμικής δραστηριότητας, προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος Μετασεισμικός Έλεγχος όλων των Κτιρίων από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου μας.Για τα αποτελέσματα των ελέγχων και την επαναλειτουργία των μονάδων αυτών θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανακοίνωση και με επικοινωνία σας με τις κατά τόπους δομές».

zougla.gr

Μετά τα σχολεία και τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, κλειστό θα παραμείνει και το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, το οποίο εδρεύει στο Αργοστόλι Κεφαλλονιάς.

Ο ισχυρός σεισμός -μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ- που σημειώθηκε στις 15.55 το μεσημέρι της Κυριακής έχει σημάνει συναγερμό στις τοπικές αρχές, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή αναστολής της λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), του ΤΕΙ και των πάσης φύσεως μονάδων προσχολικής αγωγής (παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί και μονάδες απασχόλησης νηπίων) για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...