Τελευταία Νέα

Κυριακή, 01/08/2021, 14:24


Home / HEADER-NEWS / APF fu – Ανακοίνωση σχετικά με τα σεμινάρια APF-IFG

APF fu – Ανακοίνωση σχετικά με τα σεμινάρια APF-IFG

Δημοσιεύτηκε: 9:39 πμ Ιανουάριος 8th, 2014  


france_320_327

Αθήνα, 07 Ιανουαρίου 2014

                         Αριθμ.πρωτ.: 6

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Σύνδεσμος Καθηγητών Γαλλικής ΠΕ Ελλάδας (APF FU GRECE), σε συνεργασία με το μορφωτικό και εκπαιδευτικό τμήμα της Γαλλικής Πρεσβείας  (SCE), ετοίμασε και έθεσε στη διάθεση όλων των συναδέλφων ανά τη χώρα, ένα πλούσιο πρόγραμμα επιμορφωτικών σεμιναρίων, που απευθύνονται σε καθηγητές κάθε βαθμίδας και άπτονται θεμάτων που καλούμαστε να διαχειριστούμε όλοι, εντός και εκτός τάξης χωρίς να επιβαρύνονται με έξοδα συμμετοχής και παρακολούθησης ή την οποιαδήποτε υποχρέωση πληρωμής συνδρομής.

Τα επιμορφωτικά αυτά σεμινάρια, που ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται τον Ιούνιο του 2013 από εξειδικευμένους και ειδικά καταρτισμένους επιμορφωτές, είναι ανοιχτά προς παρακολούθηση από όποιον συνάδελφο επιθυμεί να τα παρακολουθήσει και να γνωρίσει από κοντά την ποιότητα του έργου που παρέχει ο Σύνδεσμος Καθηγητών Γαλλικής ΠΕ Ελλάδας στον τομέα της συνεχούς επιμόρφωσης των καθηγητών. Βασική μας μέριμνα, σ’αυτήν την προσπάθεια, αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί η ενημέρωση και συμμετοχή των συναδέλφων που υπηρετούν στην επαρχία και δεν έχουν συχνά τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ανάλογες αξιόλογες επιμορφωτικές δράσεις που λαμβάνουν συνήθως χώρα στην Αθήνα. Στόχος μας η συνεχής βελτιστοποίηση της κατάρτισής μας ως εκπαιδευτικών γαλλικής γλώσσας και ο εμπλουτισμός του διδακτικού μας έργου προς όφελος των μαθητών μας, αλλά και του γνωστικού μας αντικειμένου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Την Παρασκευή 30/7 ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμού για τους μαθητές 12-15 ετών

Είμαστε διαρκώς στη διάθεσή σας για κάθε πληροφόρηση και περαιτέρω διευκρίνιση. Για οποιοδήποτε ερώτημα μπορείτε, επίσης, να απευθύνεστε στη συντονίστρια του προγράμματος επιμόρφωσης, κα Έλενα Σακελλάρη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: esakellari@apf.gr,  τηλ: 6937318136  όπου και δηλώνετε συμμετοχή επισυνάπτοντας τη φόρμα εγγραφής σας.

Τονίζουμε πως η παρακολούθηση είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους τους καθηγητές γαλλικής γλώσσας και κανένας συνάδελφος δεν είναι υποχρεωμένος, προκειμένου να συμμετέχει στα συγκεκριμένα σεμινάρια της διαρκούς επιμόρφωσης εκπαιδευτικών, να καταβάλει συνδρομή στο Σύνδεσμο Καθηγητών Γαλλικής γλώσσας Π.Ε.(APF FU GRECE) ή όπου αλλού. Με το πέρας όμως, τέτοιων επιμορφωτικών προσπαθειών, θα συνειδητοποιήσετε πως αξίζει κι αυτό τον κόπο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πρόσκληση για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ                           ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΧΛΗ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Με 158 “ΝΑΙ” ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας

Με 158 «ΝΑΙ» και 133 «ΟΧΙ», ψηφίστηκε σήμερα το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου ...