Home / HEADER-NEWS / Διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο APF FU στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών – Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο APF FU στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών – Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Δημοσιεύτηκε: 1:19 μμ Ιανουάριος 22nd, 2014  


france_320_327

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Σύνδεσμος Καθηγητών Γαλλικής  Γλώσσας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Ελλάδας (APFFU Grèce), με μακρά και αποτελεσματική πορεία στο χώρο της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών, προσπαθεί και βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των καθηγητών με στόχο τη διασφάλιση και βελτιστοποίηση του έργου τους.

Οι εκπαιδευτικές, εργασιακές και κοινωνικές αλλαγές, οι οποίες συντελούνται με ταχείς ρυθμούς, αιφνιδιάζουν τους συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων και η εισαγωγή νέων διδακτικών αντικειμένων τους δημιουργούν διδακτικά και παιδαγωγικά ερωτήματα καθώς και επαγγελματικό άγχος.

Ο Σύνδεσμος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Π.Ε. Ελλάδας, αντιλαμβανόμενος τις νέες εκπαιδευτικές και ψυχοπαιδαγωγικές ανάγκες και με στόχο τη στήριξη των συναδέλφων στο δύσκολο έργο τους, οργανώνει – υπό την αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. – διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο την Παρασκευή 7  και το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, του οποίου οι θεματικές συνοψίζονται στον παρακάτω τίτλο:

« Το πώς και το γιατί της αποτελεσματικής διδακτικής πράξης μέσα σε ένα μεταβαλλόμενο εκπαιδευτικό και επαγγελματικό περιβάλλον »

Άξονες

Πηγές διδακτικού υλικού και πρακτικές για μια ψυχοπαιδαγωγική εποικοδομητική διδασκαλία

Στάσεις και δράσεις με στόχο μια γόνιμη βιωματική προσέγγιση της μαθησιακής διαδικασίας

Το σεμινάριο απευθύνεται σε  εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, ανεξαρτήτως γνωστικού αντικειμένου και εργασιακής σχέσης καθώς και σε φοιτητές των αντίστοιχων  σχολών. 

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων στα εργαστήρια θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά εγγραφής.

Η συμμετοχή στη διημερίδα είναι δωρεάν για τους συναδέλφους ΠΕ05-μέλη του Συνδέσμου που έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους για το 2014.
 
Οι συνάδελφοι των υπόλοιπων ειδικοτήτων που επιθυμούν να συμμετέχουν καταβάλλουν το ποσό των 15 ευρώ.
                                              
Με το πέρας της διημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Το ποσό για την εγγραφή στα εργαστήρια μπορεί να κατατεθεί στον αριθμό λογαριασμού του Συνδέσμου Καθηγητών Γαλλικής Π.Ε (APF FU) στην τράπεζαEUROBANK : 0026.0215.48.0100394200. Στην αιτιολογία κατάθεσης αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντος στο σεμινάριο. Εναλλακτικά, το ποσό συμμετοχής μπορεί να καταβληθεί επιτόπου, πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

 

Για εγγραφές και κάθε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την πρόεδρο Δέσποινα Μαυροματάκη στο κιν. 6937 31 81 34 και στις ηλεκ. δ/νσεις :dmavromataki@hotmail.com και info@apf.gr

 
 
πηγή

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...