Τελευταία Νέα

Κυριακή, 26/06/2022, 14:31


Home / HEADER-NEWS / Εκδικάζεται αύριο στο ΣτΕ η προσφυγή 172 γονέων και κηδεμόνων μαθητών της ΤΕΕ και της ΟΛΤΕΕ κατά του Υπουργού Παιδείας

Εκδικάζεται αύριο στο ΣτΕ η προσφυγή 172 γονέων και κηδεμόνων μαθητών της ΤΕΕ και της ΟΛΤΕΕ κατά του Υπουργού Παιδείας

Δημοσιεύτηκε: 5:39 μμ Ιανουάριος 29th, 2014  


diathesimotita

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014, στις 09:30 το πρωΐ, εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η ΠΡΟΣΦΥΓΗ των εκατόν εβδομήντα δύο (172) γονέων και κηδεμόνων μαθητών της Τ.Ε.Ε. (ΕΠΑ.Λ.-ΕΠΑ.Σ.) και της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε., κατά του Υπουργού Παιδείας για τη βάναυση καταπάτηση του Νόμου και των συνταγματικά κατοχυρωμένων θεμελιωδών δικαιωμάτων μας από τη μη λειτουργία της Α΄ τάξης των ΕΠΑ.Σ. και των Τομέων Υγείας – Πρόνοιας και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Β΄ τάξης των ΕΠΑ.Λ. (βλ. Δ.Τ. 090/18-10-2013 με θέμα «ΕΓΚΛΗΜΑ και ΤΙΜΩΡΙΑ…»

Το πλήρες δικόγραφο της Αίτησης Ακύρωσης, εδώ:
Ενόψει, λοιπόν, της δικασίμου,
Καλούμε
α) Όσους από τους Γονείς και Κηδεμόνες που έχουν προσφύγει μπορούν να παρίστανται στη διαδικασία, να προσέλθουν με την ταυτότητά τους και κάποιο έγγραφο που να φαίνεται η φοίτηση του παιδιού τους στο σχολείο (έλεγχος, αίτηση εγγραφής ή οτιδήποτε άλλο).
β) Το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, εκπαιδευτικούς, γονείς – κηδεμόνες και μαθητές, σε
συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Συμβούλιο της Επικρατείας
στις 09:00 π.μ., Πανεπιστημίου 47-49, Αθήνα
Θα σταθεί η Δικαιοσύνη αντάξια της αποστολής της και στο ύψος των περιστάσεων;
Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ταχ. Δ/νση: Αχιλλέως 37 – 41 & Μυλλέρου, 104 36 Αθήνα
τηλέφωνο: 210-5238973, fax: 210-5202798
ηλεκτρον. σελ.: https://www.oltee.gr, facebook: group Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
πληροφορίες: Σεραφείμ Κερασιώτης, Πρόεδρος Δ.Σ. Ο.Λ.Τ.Ε.Ε., τηλ.: 6936-449284
…………………………………………………………………………………………………………………………
Νέες προθεσμίες  για τη συμπλήρωση στοιχείων στο ΑΣΕΠ των  καθηγητών σε διαθεσιμότητα
Σε συνέχεια της διευκρίνισης που δόθηκε επί της υπ’αριθμ.ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/Δ/10/οικ.22738/19.8.2013 εγκυκλίου με θέμα «Καθορισμός της διαδικασίας επιλογής των προς μετάταξη ή μεταφορά υπαλλήλων, των κριτηρίων επιλογής και κατάταξης τους καθώς και του τρόπου μοριοδότησής τους» αναφορικά με τη μοριοδότηση του δεύτερου τίτλου σπουδών και συγκεκριμένα ότι «ως δεύτερος τίτλος σπουδών νοείται ο τίτλος ίδιας κατηγορίας με τον βασικό τίτλο σπουδών αλλά όπως είναι αυτονόητο και ανώτερης» Β. της τροποποίησης της 22274/9.8.2013 (ΦΕΚ 1992/β/14.8.2013) απόφασης του Υπουργού ΔΜΗΔ όσον αφορά τα βαθμολογούμενα κριτήρια για τις κατηγορίες προσωπικού ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ (ΦΕΚ 44 Β΄)  καλούνται οι φορείς προέλευσης να προβούν στις ακόλουθες ενέργειες :
1.Για την Ανακοίνωση 5/2013. Οι πιστοποιημένοι χρήστες των φορέων προέλευσης παρακαλούνται να εισέλθουν εκ νέου στην εφαρμογή του ΑΣΕΠ προκειμένου (εφόσον αποδεικνύονται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά) να συμπληρώσουν για τους υπαλλήλους της κατηγορίας ΤΕ τον τυχόν δεύτερο τίτλο σπουδών ΑΕΙ που κατέχουν στο αντίστοιχο πεδίο. Η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 5/2/2014.
2.Για την Ανακοίνωση 6/2013 και 8/2013. Οι πιστοποιημένοι χρήστες των φορέων προέλευσης παρακαλούνται να εισέλθουν εκ νέου στην εφαρμογή του ΑΣΕΠ προκειμένου (εφόσον αποδεικνύονται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά):
•να συμπληρώσουν για τους υπαλλήλους κατηγορίας ΤΕ τον τυχόν δεύτερο τίτλο σπουδών ΑΕΙ που κατέχουν στο αντίστοιχο πεδίο της ειδικής εφαρμογής.
•Να συμπληρώσουν για τους υπαλλήλους που διαθέτουν το ειδικό κριτήριο 1 Α (Βεβαίωση 3μηνης παιδαγωγικής επιμόρφωσης ΑΣΠΑΙΤΕ) τον κωδικό 111
•Να συμπληρώσουν για τους υπαλλήλους που διαθέτουν το ειδικό κριτήριο 1 Β (Πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών ΠΑΤΕΣ/ΣΕΛΕΤΕ) τον κωδικό 112
•Να συμπληρώσουν για τους υπαλλήλους που είναι διοριστέοι σε γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ οι οποίοι επέλεξαν το διορισμό τους μέσω κατάταξης στον πίνακα αναπληρωτών με πραγματική προϋπηρεσία (νέο κριτήριο) το αντίστοιχο ειδικό πεδίο της εφαρμογής του ΑΣΕΠ.
Η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 4/2/2014.
3.Για την Ανακοίνωση 7/2013. Οι πιστοποιημένοι χρήστες των φορέων προέλευσης παρακαλούνται να εισέλθουν στην ειδική εφαρμογή του ΑΣΕΠ, προκειμένου (εφόσον αποδεικνύονται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά) να συμπληρώσουν για τους υπαλλήλους κατηγορίας ΤΕ τον τυχόν δεύτερο τίτλο σπουδών ΑΕΙ που κατέχουν στο αντίστοιχο πεδίο. Η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 28/1/2014.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  113 ενστάσεις κατά των πινάκων Μη Δεκτών υποψηφίων για του Συμβούλους Εκπαίδευσης

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ψηφιακό Πληροφοριακό Σύστημα «eSchools» για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Το Ολοκληρωμένο Ψηφιακό Πληροφοριακό Σύστημα της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με ...