Home / HEADER-NEWS / Συμπληρωματική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Απασχόλησης Εκπαιδευτών Ενηλίκων στα ΔΙΕΚ και στις ΔΣΕΚ.

Συμπληρωματική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Απασχόλησης Εκπαιδευτών Ενηλίκων στα ΔΙΕΚ και στις ΔΣΕΚ.

Δημοσιεύτηκε: 8:54 πμ Δεκέμβριος 19th, 2013  


Συμπληρωματική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Απασχόλησης Εκπαιδευτών Ενηλίκων στα ΔΙΕΚ και στις ΔΣΕΚ.

ΓΓΔΒΜ

…………………………………………………………………….

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ

Κατά 50% περισσότερα άτομα νέα εστράφησαν στα δημόσια ΙΕΚ της χώρας, τα οποία τα αναβαθμίσαμε με νέες ειδικότητες. Μήπως διαφωνείτε και σ’ αυτό; Η φοίτηση στα δημόσια ΙΕΚ από φέτος είναι απολύτως δωρεάν και δεν ξοδεύει ούτε ένα ευρώ όποιο νέο παιδί θέλει να σπουδάσει στα δημόσια ΙΕΚ.

Προχθές εξήγγειλα  ότι ιδρύουμε ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη πιλοτικά από το δεύτερο εξάμηνο, δηλαδή από το Φεβρουάριο, ούτως ώστε να δούμε κατά την εφαρμογή, δηλαδή στους επόμενους μήνες και να διαπιστώσουμε τι κενά υπάρχουν –εάν υπάρχουν- και από το Σεπτέμβριο να γενικεύσουμε τα δημόσια ΙΕΚ και τις δημόσιες Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης Ειδικής Αγωγής. Είναι κακό;
Δεν υπήρχε στην πατρίδα μας ως τώρα η ειδικότητα του ξεναγού σε ιστορικούς και πολιτιστικούς χώρους από τυφλά άτομα. Δίνουμε μια άλλη δυνατότητα, επαγγελματική διέξοδο σε αυτά τα άτομα στην πατρίδα μας, τα τυφλά άτομα ή τα άτομα με μειωμένη όραση, τα οποία έως τώρα κυρίως εκπαιδεύονταν στο χειρισμό των τηλεφωνικών κέντρων.

Και προσθέτουμε και άλλες ειδικότητες.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...