Home / HEADER-NEWS / STER Cinemas – Προσφορά σε μαθητές σχολείων, φροντιστηρίων και ΚΞΓ

STER Cinemas – Προσφορά σε μαθητές σχολείων, φροντιστηρίων και ΚΞΓ

Δημοσιεύτηκε: 8:25 πμ Δεκέμβριος 6th, 2013  


ster-cinemas

Τα Ster Cinemas με σημαντική παρουσία σε μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα («Μακεδονία» στην Θεσσαλονίκη, «Escape» στο Ίλιον στην Αθήνα, «Pantheon Plaza» στην Λάρισα και «Veso Mare» στην Πάτρα) καταφέρνουν να παρέχουν υψηλή ποιότητα, τελευταία τεχνολογία, άνετο περιβάλλον, άψογη εξυπηρέτηση και φυσικά τις καλύτερες συνθήκες προβολής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Ster Cinemas, συνεχίζεται και την φετινή χειμερινή περίοδο μία σημαντική προσφορά για τους μαθητές σχολείων και φροντιστηρίων με χαμηλότερο εισιτήριο που θα ισχύσει σε όλα τα Ster και στην Πάτρα.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει η ανακοίνωση, «βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση, και αυτή την χρονιά  να προσφέρουμε στους μαθητές Δημόσιων, Ιδιωτικών σχολείων, Φροντιστηρίων Πρωτοβάθμιας-Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών, τις ειδικές τιμές που θα ισχύουν για ομαδικές κρατήσεις σε ταινίες επιλογή σας, με κριτήριο πάντοτε την πολιτιστική ενημέρωση ή/και ψυχαγωγία τους, ενημερώνοντας σας ότι η κανονική τιμή εισόδου είναι 6.50 Δευτ-Παρ & στα 7,50 σαββατοκύριακο).

Η προσφορά μας καθορίζεται ως εξής

Πέντε ευρώ (5,00) κόστος εισιτηρίου (εκτός προβολών 3D). Αξίζει να αναφέρουμε ότι με την μείωση του Φ.Π.Α μειώσαμε από 10-35% τις τιμές μας σε όλα  τα προϊόντα του κυλικείου μας ,επίσης υπάρχουν και πολύ καλές προσφορές όπως για παράδειγμα Combo- Αναψυκτικό ή γρανίτα και pop corn ή Hot Dog ή Doritos με 3,50 ευρώ.

Επίσης, μπορούμε να προσφέρουμε τη δυνατότητα ειδικών προβολών, σε ώρες που θα επιλεγούν από εσάς, κάτι που μπορεί να ρυθμιστεί κατόπιν συνεννοήσεως, δέκα ημέρες νωρίτερα από την επιθυμητή ημερομηνία και με ελάχιστο όριο κρατήσεων πενήντα (50) ατόμων.

Κατά την κινηματογραφική περίοδο 2013-2014 θα έχουν την ευκαιρία οι μαθητές Δημόσιων, Ιδιωτικών σχολείων, Φροντιστηρίων Πρωτοβάθμιας-Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών να παρακολουθήσουν ταινίες τόσο με εκπαιδευτικό όσο και με ψυχαγωγικό χαρακτήρα, εγκεκριμένες από το Υπουργείο Παιδείας.

(Για τις κινηματογραφικές ταινίες που προβάλλονται ανά εβδομάδα μπορεί το κοινό να επισκεφτεί το site  www.stercinemas.gr ενώ οι ώρες προβολών είναι αναρτημένες και στο thebest.gr).

Οι πολυκινηματογράφοι STER CINEMAS παρέχουν ασφάλεια και το προσωπικό τους είναι σε θέση με διάθεση και φροντίδα, να υποδεχτούν και να εξυπηρετήσουν το σινεφίλ κοινό».

Τηλέφωνα επικοινωνίας 210.8092651-653.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...