Home / HEADER-NEWS / H.Y.P. – Νέα προγράμματα Youth in Action! Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Αλβανία

H.Y.P. – Νέα προγράμματα Youth in Action! Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Αλβανία

Δημοσιεύτηκε: 7:36 μμ Δεκέμβριος 22nd, 2013  


azerbaitzan

Ανακαλύψτε μια μαγευτική και άγνωστη χώρα.

Νέο πρόγραμμα Youth in Action!

Τύπος: Eκπαιδευτικό πρόγραμμα (training course).

Προθεσμία: 23/12!

Πού; Sumgait, Αζερμπαϊτζάν .

Πόσοι; Ζητούνται 2 άτομα ηλικίας 18+.

Πότε; 22-29/01/2014.

Τίτλος: «Youth in conflict prevention and peace building»

Περιεχόμενο: Οι δραστηριότητες του προγράμματος θα αναπτυχθούν με βάση την μη-τυπική μάθηση και οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν τα οφέλη της χρήσης της εκπαίδευσης ως εργαλείο για την προαγωγή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την οικοδόμηση της ειρήνης και την καταπολέμηση των κοινωνικών συγκρούσεων. Με τον τρόπο αυτό θα συμβάλει στην αλλαγή της στάσης των συμμετεχόντων ως προς την προστασία των δικαιωμάτων, την προώθηση της σωματικής και ψυχικής τους ευημερίας. Ο τόπος της διεξαγωγής, το Sumgait έχει ιδιαίτερη σημασία για τους σκοπούς και τους στόχους του προγράμματος.

Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά

Καλύπτονται : 100% διαμονή και διατροφή καθ’όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 70% των εισιτηρίων στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Youth in Action. Στους συμμετέχοντες μετά το τέλος του προγράμματος, θα δωθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε. Για το ταξίδι στo Αζερμπαϊτζάν απαιτήται διαβατήριο σε ισχύ.

Για αιτήσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο inbox.

Καλή επιτυχία!!!!

…………………………………………………………………………

armenia

2. Νέο πρόγραμμα Youth in Action!

Τύπος: Eκπαιδευτικό πρόγραμμα (training course).

Πού; Goris, Αρμενία.

Προθεσμία 23/12!

Πόσοι; Ζητούνται 3 άτομα ηλικίας 18+.

Πότε; 01-10/02/2014.

Τίτλος: «Intercultural creativity»

Περιεχόμενο: Οι κύριοι στόχοι του προγράμματος είναι: Η προώθηση του διαπολιτισμικού διαλόγου και της ισότητας των ευκαιριών. Η καταπολέμηση των στερεοτύπων και των προκαταλήψεων στην Ευρώπη. Να αυξηθεί από τους συμμετέχοντες η κατανόηση της διαπολιτισμικής μάθησης. Να προωθηθεί η αίσθηση της δημιουργικότητας. Να υποστηριχθεί η ενεργός συμμετοχή των νέων με λιγότερες ευκαιρίες. Πληροφόρηση σχετικά με τις ευκαιρίες χρηματοδότησης από την Ε.Ε.

Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά

Καλύπτονται : 100% διαμονή και διατροφή καθ’όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 70% των εισιτηρίων στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Youth in Action. Στους συμμετέχοντες μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε. Για το ταξίδι στην Αρμενία, απαιτήται διαβατήριο σε ισχύ.

Για αιτήσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο inbox.

…………………………………………………………………………

albania

3. Νέο πρόγραμμα Youth in Action!

Τύπος: Eκπαιδευτικό πρόγραμμα (training course).

Πού; Pogradec, Αλβανία.

Πόσοι; Ζητούνται 3 άτομα ηλικίας 18-35 ετών.

Πότε; 23/2- 02/03/2014.

Τίτλος: «Beyond conflict-Understanding youth and culture»

Περιεχόμενο: Με βασικό εργαλείο την μη-τυπική μάθηση, οι κύριοι στόχοι του προγράμματος είναι: Να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με γνώσεις για το πώς να διαχειριστούν ή να προλάβουν πολιτισμικές και κοινωνικές συγκρούσεις. Να προωθήσει τον διαπολιτισμικό διαλόγο και τον προβληματισμό σχετικά με την πρόληψη των συγκρούσεων, και μετατροπή τους σε ένα πολυπολιτισμικό πλαίσιο. Να διευκολύνει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν και να εκτιμήσουν την πολιτιστική πολυμορφία της ευρωπαϊκής εργασίας. Να προαχθεί η ενεργός συμμετοχή των νέων και η ευρωπαϊκή ιθαγένεια. Να βελτιωθεί η ποιότητα της νεανικής επιχειριματικότητας με την συνεργασία και την ανάπτυξη κοινών σχεδίων.

Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά

Καλύπτονται : 100% διαμονή και διατροφή καθ’όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 70% των εισιτηρίων στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Youth in Action. Στους συμμετέχοντες μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.

Για αιτήσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο inbox.

Προθεσμία 28/12.

Καλή επιτυχία!!!!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ ΙΝΒΟΧ ΕΔΩ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...