Home / HEADER-NEWS / Επιμορφωτικό πρόγραμμα «Μαθαίνοντας για την Ευρωπαϊκή Ένωση στο Σχολείο».

Επιμορφωτικό πρόγραμμα «Μαθαίνοντας για την Ευρωπαϊκή Ένωση στο Σχολείο».

Δημοσιεύτηκε: 9:31 πμ Δεκέμβριος 9th, 2013  


ypep8-marousi-5

Σας γνωστοποιούµε ότι το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet διοργανώνει το επιµορφωτικό πρόγραµµα «Μαθαίνοντας για την Ευρωπαϊκή Ένωση στο Σχολείο».

Το πρόγραµµα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς ∆/θµιας Εκπ/σης και θα πραγµατοποιηθεί σε τέσσερις πόλεις της Ελλάδας από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2014. Η επιλογή των πόλεων διεξαγωγής των σεµιναρίων θα γίνει, ανάλογα µε την εκδήλωση ενδιαφέροντος, σε πόλη της περιφέρειας των συµµετεχόντων που επιτρέπει την ευκολότερη µετακίνηση.

Οι ενδιαφερόµενοι εκπαιδευτικοί µπορούν να αποστείλουν έως τις 15 ∆εκεµβρίου 2013 την επισυναπτόµενη αίτηση συµµετοχής και σύντοµο βιογραφικό σηµείωµα στην ηλεκτρονική διεύθυνση jmcenter-athens@pspa.uoa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες οι εκπαιδευτικοί µπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.jmc.pspa.uoa.gr .

……………………………………………………………………………..

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Μαθαίνοντας για την Ευρωπαϊκή Ένωση στο Σχολείο», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ και το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του ΕΚΠΑ έχει αναλάβει τη διοργάνωση κύκλου επιμορφωτικών σεμιναρίων για καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και γενικότερα όσων επιθυμούν να εργαστούν στο χώρο αυτό ή στην κατάρτιση εκπαιδευτικών.

Στόχος των σεμιναρίων αυτών είναι η επιμόρφωση και κατάρτιση με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για τη διδασκαλία των δικαιωμάτων των Ευρωπαίων πολιτών, που απορρέουν από τη συμμετοχή τους στην ΕΕ, μέσω καινοτόμων εργαλείων και μεθόδων εκμάθησης. Οι διδάσκοντες είναι Καθηγητές Πανεπιστημίου και επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία σε ευρωπαϊκά θέματα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμπληρωμένη σε ηλεκτρονική μορφή, συνοδευόμενη από σύντομο βιογραφικό σημείωμα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: jmcenter-athens@pspa.uoa.gr, μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2013.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...