Home / HEADER-NEWS / Εκατοντάδες κενά εκπαιδευτικών (Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων). Στον Αέρα οι πανελλαδικές!

Εκατοντάδες κενά εκπαιδευτικών (Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων). Στον Αέρα οι πανελλαδικές!

Δημοσιεύτηκε: 10:12 πμ Δεκέμβριος 7th, 2013  


Παραθέτουμε τα κενά όπως δόθηκαν από το ΥΠΕΠΘ

alfavita.gr

Παρακαλούμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Τεχνικών Ειδικοτήτων, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, τους διευθυντές, τους μαθητές και τους αρμόδιους συνδικαλιστικούς φορείς «Ε.Τ.Ε, ΟΛΤΕΕ, ΟΛΜΕ (της ΕΛΜΕ όλων των περιφερειακών διευθύνσεων καθώς και τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης)  να διεκδικήσουν την άμεση κάλυψη των κενών, ώστε να δουλέψουν τα Τεχνικά Λύκεια και οι Τεχνικές Σχολές.

Σήμερα τρεις και πλέον μήνες από την έναρξη των μαθημάτων εξακολουθούν να παραμένουν εκατοντάδες κενές θέσεις εκπαιδευτικών στα σχολεία της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Ε.), με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται μαθήματα Ειδικοτήτων στους μαθητές των ΕΠΑ.Λ και των ΕΠΑ.Σ σε σημείο να μη διδάσκονται τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα π.χ. Άνδρος, Λέρος κτλ.

Το φαινόμενο αυτό είναι έντονο και τείνει να καθιερωθεί στα σχολεία της νησιωτικής χώρας. Την ίδια ώρα, αντί να καμαρώνουμε τα παιδιά μας που με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας εισάγονται σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της Χώρας, μη έχοντας τις ίδιες ευκαιρίες με τους μαθητές των μεγάλων αστικών κέντρων, δυσχεραίνουν το έργο τους και τις προσπάθειες τους, στερώντας τους το δικαίωμα της μάθησης και κατ’ επέκταση εξοντώνοντας τους καθηγητές, αφήνοντας πολλά κενά στα σχολεία. Θα έπρεπε για αυτές τις περιοχές να υπάρχει ιδιαίτερη μνεία και ευαισθησία καθώς τα παιδιά των ΕΠΑ.Λ – ΕΠΑ.Σ, δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού.  Σε χαλεπούς καιρούς, η Τεχνική Εκπαίδευση βοηθούσε πάντα την Ελλάδα ώστε να βγει από την κρίση. Ας το κατανοήσουμε και ας γίνουμε αρωγοί των παραπάνω προσπαθειών. Περιμένουμε άμεση κάλυψη των κενών σε εκπαιδευτικό προσωπικό,  ΟΛΩΝ των σχολείων της χώρας.

 

Οι Εκπαιδευτικοί Τεχνικών Ειδικοτήτων: 

Βλασσόπουλος Γεράσιμος ΠΕ 17.02

Καμά Μαρία ΠΕ 17.03

Τσιάτσιος Αθανάσιος ΠΕ 17.03

Μιτσιάδη Βασιλική Ελένη ΠΕ 12.04

Κατσανού Ευαγγελία ΠΕ 17.02

Ραγκούσης Λούης ΠΕ 20

Κοκολιού Ευφροσύνη ΠΕ 17.02

Στάμος Νικόλαος ΠΕ 17.02

Γούλα Ευαγγελία ΠΕ 17.01

Νικολιδάκη Στυλιανή ΠΕ 17.02

Απίστουλα Αργυρώ ΠΕ 17.02

Κωστούλα Μαρία ΠΕ 17.02

Καστανιάς Κωνσταντίνος ΠΕ 17.02,  ΠΕ 12.04

k0oinoniakrisi


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...