Home / HEADER-NEWS / ΑΠΘ – Δωρεάν μαθήματα αλβανικής γλώσσας

ΑΠΘ – Δωρεάν μαθήματα αλβανικής γλώσσας

Δημοσιεύτηκε: 6:25 μμ Δεκέμβριος 16th, 2013  


apth
Στο πλαίσιο επιστημονικής συμφωνίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Τιράνων της Αλβανίας και με τη διαμεσολάβηση του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Α.Π.Θ., το Κέντρο Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών του Α.Π.Θ. θα προσφέρει δωρεάν μαθήματα αλβανικής γλώσσας (επίπεδο αρχαρίων) στους προπτυχιακούς φοιτητές/τριες του Α.Π.Θ.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο εαρινό εξάμηνο κατά το διάστημα 17 Φεβρουαρίου 2014 έως 10 Απριλίου 2014 από τη διδάσκουσα Ph.D Rosana Rushiti του Πανεπιστημίου Τιράνων.
Όσοι/ες ενδιαφέρονται, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική «
» η οποία βρίσκεται στον ιστότοπο https://www.lance.auth.gr (στις ανακοινώσεις) και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@lance.auth.gr, μέχρι τις 23/12/2013, και ώρα 12:00 μ. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δε θα γίνουν δεκτές.
Θα επιλεγούν συνολικά 25 άτομα και θα δημιουργηθεί ένα τμήμα αρχαρίων σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια: Οι υποψήφιοι να είναι προπτυχιακοί φοιτητές/τριες και να φοιτούν στα τελευταία εξάμηνα σπουδών. Η μέχρι σήμερα επίδοση των υποψηφίων στη Σχολή/ Τμήμα που φοιτούν. Στο τέλος του προγράμματος θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους φοιτητές/τριες που παρακολούθησαν τουλάχιστον το 80% των συνολικών ωρών των μαθημάτων.
Θα ειδοποιηθείτε ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή σας την Πέμπτη 9/1/2014 και για το ωρολόγιο πρόγραμμα την Τετάρτη 12/2/2014.
Όσοι/ες επιλεγούν θα πρέπει να καταθέσουν στη διδάσκουσα την πρώτη μέρα του προγράμματος αντίγραφο της αναλυτικής τους βαθμολογίας.
Από το Κέντρο Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών του ΑΠΘ

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...