Τελευταία Νέα

Κυριακή, 28/02/2021, 11:31


Home / Αρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Εκπαιδευτικοί / Οι είκοσι σημαντικότερες εκπαιδευτικές ειδήσεις του 2013 (alfavita.gr)

Οι είκοσι σημαντικότερες εκπαιδευτικές ειδήσεις του 2013 (alfavita.gr)

Δημοσιεύτηκε: 4:37 μμ Δεκέμβριος 31st, 2013  


countdown

Το 2013 σε λίγες ώρες φεύγει.

Μία δύσκολη αλλά και «ταραγμένη» χρονιά για αυτούς που αναπνέουν την κιμωλία μέσα στην τάξη, δεν μπορεί να μην επηρεάστηκε και μάλιστα εις βάθος από τις εξελίξεις στην κοινωνία μας, καθώς βαδίζουμε στο μνημονιακό ξέφωτο των άγριων περικοπών και της πολιορκίας σε κάθε τι δημόσιο και δωρεάν. Από αυτό το στόχαστρο, λοιπόν, προφανώς δεν ξέφυγαν και όλες οι βαθμίδες της δημόσιας και δωρεάν παιδείας. Απολύσεις εκπαιδευτικών, Νέο Λύκειο, λουκέτα στα Πανεπιστήμια, διάλυση της τεχνικής εκπαίδευσης αλλά και δυναμικές κινητοποιήσεις συνθέτουν το εκπαιδευτικό ψηφιδωτό του 2013.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Το ΦΕΚ του νόμου που αφορά την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, το Ανώτατο Όριο Φοίτησης και την Πανεπιστημιακή Αστυνομία 

Η alfavita.gr συγκέντρωσε 20 από τις πιο σημαντικές ειδήσεις που δημοσίευσε αυτή τη χρονιά. Σίγουρα έχουμε παραλείψει πολλές το ίδιο σημαντικές. Το άρθρο θα εμπλουτιστεί γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι. Μπορείτε να προτείνετε  στα σχόλια, κάποιες ειδήσεις που δεν έχουμε βάλει και τις θεωρείτε σημαντικές.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Το ΦΕΚ του νόμου που αφορά την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, το Ανώτατο Όριο Φοίτησης και την Πανεπιστημιακή Αστυνομία 

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο νέος νόμος 4777/2021 για την Ελάχιστη ...