Home / Αρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Αλλα άρθρα γενικού ενδιαφέροντος / Υπάρχει δάσκαλος αλλεργικός στο σχολείο; Και όμως υπάρχει!

Υπάρχει δάσκαλος αλλεργικός στο σχολείο; Και όμως υπάρχει!

Δημοσιεύτηκε: 11:00 μμ Νοέμβριος 3rd, 2013  


daskalos-alergia-570-539x600

Απίστευτο και όμως αληθινό! 

Ένας μαθηματικός ο οποίος παράτησε την καριέρα του ως τραπεζικός για να γίνει δάσκαλος έχει αλλεργία στο… σχολείο! Ναι καλά διαβάσατε!  Αν δεν μπει εξοπλισμένος με… γάντια στην τάξη υποφέρει καθώς έχει αλλεργία στο κόκκινο μελάνι, τους πίνακες, τις πλαστικές καρέκλες, τις οθόνες υπολογιστών, τους χάρακες, την κόλλα, τα ντοσιέ και τους μαρκαδόρους! 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος υποφέρει από έκζεμα και δερματίτιδα μεταξύ άλλων και το δέρμα του πρήζεται όταν έρθει σε επαφή με τα παραπάνω. 

«Κάθε ημέρα που ξυπνάω και πηγαίνω στη δουλειά, μπαίνω σε μία τεράστια παγίδα θανάτου. Είμαι αλλεργικός σε ολόκληρο το σχολείο!», λέει ο ίδιος, αλλά επιμένει πως δεν θα σταματήσει να διδάσκει εξαιτίας του προβλήματος. «Είναι μία περίεργη κατάσταση στην οποία πρέπει να προσαρμοστώ. Δεν θα το αφήσω όμως να επηρεάσει τη δουλειά μου».

Ο επιμένων νικά! 

star.gr

……………………………

Ένας δάσκαλος με παράξενες συνήθειες διδάσκει στην ακαδημία Thornhill Community  καθώς όπως ο ίδιος μαρτυρά είναι αλλεργικός στο σχολείο.

O  36χρονος εκπαιδευτικός Μάικλ Στίρ, πάσχει απο χρόνια  και σπάνιου είδους δερματίτιδα η οποία εξελίσσεται σε ξηροδερμία και εξανθήματα κάθε φορά που έρχεται σε επαφή με αντικείμενα που περιέχουν διχρωμικό κάλλιο. Δυστυχώς για τον ίδιο, πρόκειται για μία ευρέως διαδεδομένη ουσία που εντοπίζεται απο τον πίνακα της αίθουσας, τις καρέκλες, τις κιμωλίες και την μελάνη.

Παρά τα προβλήματα που ο ίδιος αντιμετωπίζει καθημερινά λόγω την αλλεργίας που τον ταλαιπωρεί, ο Μάικλ δεν απογοητεύεται και εφευρίσκει τρόπους να κανει την ζωή του πιο εύκολη. Χρησιμοποιεί λοιπόν συνεχώς χειρουργικά γάντια, τα οποία αποσοβούν προσωρινά την έξαρση της αλλεργίας.

Ο ίδιος εξομολογείται «Όταν ο γιατρός εντόπισε το πρόβλημά μου, μου έδωσε μια τεράστια λίστα με αντικέιμενα με τα οποία όταν έρθω σε επαφή ενεργοποιείται η αλλεργία. Αυτή η λίστα είχε μέσα απο αεροπλάνα έως καρφίτσες».Πλέον η αλλεργία έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς του και προσπαθεί να εξοικειωθεί με το πρόβλημά.

https://www.koolnews.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πιθανή η επιβολή ενός lockdown τύπου του περασμένου Μαρτίου

Την απόφασή του να προτείνει στην Επιτροπή εμπειρογνωμόνων να συζητήσει, ακόμα και ...