Home / HEADER-NEWS / Συντονιστικό Νηπιαγωγών – Σχετικά με το πληροφοριακό σύστημα MySchool

Συντονιστικό Νηπιαγωγών – Σχετικά με το πληροφοριακό σύστημα MySchool

Δημοσιεύτηκε: 10:05 μμ Νοέμβριος 14th, 2013  


computer

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

www.nipiagogoi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ  ΣΥΣΤΗΜΑ  MySchool

Συναδέλφισσες-οι

Είναι απαράδεκτος ο τρόπος με τον οποίο το Υπουργείο  επέβαλε την εφαρμογή του πληροφοριακού συστήματος Myschool με την  εγκύκλιο που ήρθε χθες, για να εφαρμοστεί σήμερα.

Γίνεται πραγματικότητα η εφιαλτική κατάσταση που  αναφέρθηκε από το Συντονιστικό Νηπιαγωγών στην Πανελλαδική συνάντηση του Απρίλη.  Το Myschool θα αποτελέσει ένα πανίσχυρο σύστημα ελέγχου και ένα  εργαλείο για την αξιολόγηση. Υπάρχουν πολύπλοκα πεδία τα οποία περιέχουν  προσωπικά δεδομένα για παιδιά και εκπαιδευτικούς, ηλεκτρονικοί φάκελοι  αξιολόγησης και υποχρεωτική καθημερινή ενημέρωση του συστήματος, η οποία αν δεν  γίνει θα υπάρχουν πειθαρχικές διώξεις.

Τη στιγμή που οι υπολογιστές στα Νηπιαγωγεία σέρνονται και  οι συνάδελφοι δεν προλαβαίνουν να ανασάνουν, θα χρειαζόμαστε τουλάχιστον μισή  ώρα καθημερινά επιπλέον, γι` αυτούς μόνο που γνωρίζουν καλά από υπολογιστές, για  την επεξεργασία στοιχείων που τα χρειάζεται  το Υπουργείο  μόνο  για να μας ελέγχει.

Κάναμε προσπάθεια να μιλήσουμε με το Υπουργείο στο  συγκεκριμένο τμήμα και μας είπαν να πάρουμε από Δευτέρα, γιατί είναι όλοι σε  σύσκεψη. Ενημερώθηκε και η ΔΟΕ και περιμένουμε να πάρει θέση για το θέμα. Θα  πρέπει κι εσείς, δια μέσω των Συλλόγων σας, να στείλετε στο Υπουργείο αποφάσεις,  μήπως και καταφέρουμε να τους σταματήσουμε.

 

14-11-2013

alfavita.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...