Home / HEADER-NEWS / ΠΑΣΥΚΑΓΑ – Ανακοίνωση για εργασιακά προβλήματα

ΠΑΣΥΚΑΓΑ – Ανακοίνωση για εργασιακά προβλήματα

Δημοσιεύτηκε: 8:15 μμ Οκτώβριος 5th, 2013  


france_320_327

Παρακαλούνται τα μέλη του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.ΓΑ. που αντιμετωπίζουν εργασιακά προβλήματα (μετακινήσεις, β’  ανάθεση ιστορίας κτλ) να ακολουθούν τις αναγραφόμενες οδηγίες που βρίσκονται στις αντίστοιχες ανακοινώσεις της ιστοσελίδας του Συλλόγου. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή συμβουλή, παρακαλούνται να παρευρεθούν στην ημερίδα του Συλλόγου, 19/10/2013 στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς 9.00-10.30 το πρωί, που θα υλοποιηθεί Γενική Συνέλευση, παρουσία του Νομικού Συμβούλου του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.ΓΑ.

Το ΔΣ, λόγω του τεράστιου όγκου ηλεκτρονικών μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων που λαμβάνει καθημερινά, δυστυχώς, αδυνατεί πλέον να απαντά μεμονωμένα στο κάθε μέλος και ζητά την κατανόησή σας.  Σας περιμένουμε λοιπόν, στις 19/10/2013 και ώρα 9.00-10.30 το πρωί, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, για να λύσουμε διά ζώσης τις όποιες απορίες σας.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.ΓΑ.

………………………………….

ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ Β ΑΝΑΘΕΣΗΣ

«… Επειδή -πέραν των άλλων- η συγκεκριμένη πρακτική στο σχολείο, όπου υπηρετώ, αντιβαίνει σαφώς κάθε προηγούμενη διοικητική πρακτική του Σχολείου, εγένετο δε επί τούτου και σκοπίμως προς καταστρατήγηση του νόμου και των σχετικών εγκυκλίων.

Αυτό μάλιστα αποτελεί ως πράξη απολύτως ευθεία παραβίαση της αρχής της καλής πίστεως αλλά και αυτής  της χρηστής διοικήσεως.

Είναι ασφαλώς δε υπαίτια και παράνομη πράξη,  ουσία και τύποις, κατατείνουσα εξίσου -ως και κάθε άλλη σχετική διοικητική πράξη ή ενέργεια στην έστω και εκ πλαγίου πλέον  παράβαση του Νόμου, αφού σκοπίμως συντονίσθηκε κατά τα ως άνω από πλευράς των συναδέλφων ΠΕ02 – και μάλιστα αυτό εγένετο μετά την σαφή και ρητή άρνηση της Διοικήσεως  και των κκ Δ/ντων να υποκύψουν σε συντονισμένες συντεχνιακού χαρακτήρα πιέσεις  ώστε  να προβούν σε παραβίαση της υφισταμένης υπηρεσιακής νομοθεσίας.

Επειδή η παρούσα ένστασή μου είναι νόμιμη και βάσιμη.

Επειδή έχω κάθε έννομο και ιδιαίτερο συμφέρον προς αυτό.

Για τους λόγους αυτούς

ΖΗΤΩ την άμεση ακύρωση και διοικητική ανάκληση της -ως εγένετο- τοποθέτησης, καθόσον η ενέργεια αυτή αποτελεί «περιγραφή»  (καταστρατήγηση)  των οικείων διατάξεων του Νόμου, της ΕΣΔΑ λόγω της κατ΄ουσίαν αστικής φύσης της αλλά και αυτού του Συντάγματος. Προσβάλλει δε ευθέως αυτήν την οργανικότητα και το επι της εργασίας ρητώς προστατευόμενο, κατοχυρωμένο δικαίωμά μου. Σε εναντία περίπτωση  δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι ρητά κάθε σχετικού δικαιώματός μου  ως ενδεικτικά αυτού της προσφυγής μου στην διοικητική και ποινική έτι Δικαιοσύνη  ΑΛΛΑ και την άσκηση κάθε αποζημιωτικής τυχόν μου αξίωσης κατά παντός υπευθύνου (αρθρ. 105 ΕισΝΑΚ).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΑΣΥΚΑΓΑ και Πανεπιστήμιο Πειραιώς – Ημερίδα Επιμόρφωσης (19/10/2013)


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...