Home / HEADER-NEWS / Παράταση της προθεσμίας για την απογραφή των Διοικητικών Υπαλλήλων των ΑΕΙ. Τα τρία πέμπτα έχουν ήδη απογραφεί

Παράταση της προθεσμίας για την απογραφή των Διοικητικών Υπαλλήλων των ΑΕΙ. Τα τρία πέμπτα έχουν ήδη απογραφεί

Δημοσιεύτηκε: 10:44 πμ Οκτώβριος 23rd, 2013  


aei

«Τα τρία πέμπτα των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ έχουν απογραφεί στον ιστότοπο του υπουργείου Παιδείας» δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος κατά την ομιλία του στη Βουλή λίγο πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας επί της τροπολογίας για τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος είπε ότι αυτό που φέρνει η ρύθμιση «είναι ότι όσοι δεν απογράφονται θα πρέπει να υποστούν κυρώσεις». «Συνεπώς πρόκειται για μια ρύθμιση που ζητά απ’ όλους να είναι ίσοι απέναντι στο νόμο» είπε ο υπουργός Παιδείας και πρόσθεσε: «Μπορεί κάποιοι να αισθάνονται πως αδικούνται.

Υπάρχουν ένδικα μέσα διά των οποίων μπορούν να ζητήσουν το δίκαιό τους. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να κρατούμε τα Ιδρύματα κλειστά καταπατώντας τα δικαιώματα των υπολοίπων συνανθρώπων μας» παρατήρησε ο κ. Αρβανιτόπουλος και ζήτησε «να ανοίξουν όλα τα Ιδρύματα και να αφήσουν την Πολιτεία και τον νόμο να λύσουν όλα τα ζητήματα».

Πηγή: in.gr

……………………………………………………………..

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι η ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή κατά τη διάρκεια των τελευταίων ωρών στο ειδικό πληροφοριακό σύστημα που παρέχει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στον ιστότοπο https://odysseas.it.minedu.gov.gr, δημιούργησε υπερφόρτωση στο σύστημα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να απογραφούν οι «Διοικητικοί Υπάλληλοι Πανεπιστημίων Υπόχρεοι Απογραφής» σύμφωνα με την 150628 /Β2 /15.10.2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Για αυτό το λόγο αποφασίστηκε να δοθεί παράταση ως την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 14:00 στην προθεσμία απογραφής.

Για την παροχή πληροφοριών και την υποβοήθησή σας μπορείτε να συμβουλεύεστε το ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ του ειδικού πληροφοριακού συστήματος, καθώς και να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 210 3442304, 210 3442919, 210 3442918, 210 3442038 της οικείας υπηρεσίας του ΥΠΑΙΘ.

minedu.gov.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...