Home / HEADER-NEWS / ΟΑΕΔ – Διαδικασία ένστασης για τις προσλήψεις μέσω κοινωφελούς εργασίας. Από σήμερα και για τρεις ημέρες.

ΟΑΕΔ – Διαδικασία ένστασης για τις προσλήψεις μέσω κοινωφελούς εργασίας. Από σήμερα και για τρεις ημέρες.

Δημοσιεύτηκε: 8:54 πμ Οκτώβριος 31st, 2013  


OAED-online

Ένσταση ΟΑΕΔ για τις 10000 προσλήψεις με την κοινωφελή εργασία

To dikaiologitika.gr ο πρώτος οδηγός για το δημόσιο και η εγκυρότερη ιστοσελίδα για θέσεις εργασίας στο δημόσιο ανακοίνωσε πρωτο τα αποτελέσματα για τις 10000 προσλήψεις του ΟΑΕΔ για την κοινωφελή εργασία και εύχεται καλή επιτυχία σε όλους.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ

Ποια είναι η διαδικασία για την ένσταση προς τον ΟΑΕΔ για τις προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας.

Κατά των ανωτέρω πινάκων επιτρέπεται η υποβολή, με ηλεκτρονικό τρόπο, ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών προς το -Δ.Σ του ΟΑΕΔ , που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της καταχώρισης των πινάκων στον διαδικτυακό τόπο του Οργανισμού (www.oaed.gr). Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αφορούν στην ένσταση κατατίθενται αυτοπροσώπως ή δια νομίμων αντιπροσώπων (με εξουσιοδότηση) στο αρμόδιο ΚΠΑ2, μέχρι τη λήξη της προθεσμίας των τριών (3) εργάσιμων ημερών. Τα ΚΠΑ2 υποβάλλουν άμεσα τα κατατεθέντα δικαιολογητικά, με ηλεκτρονική σάρωση συνοδευόμενα με πιθανή πρόταση της Υπηρεσίας (ΚΠΑ2), σχετικά με την αποδοχή ή μη της ένστασης, στη Διεύθυνση Απασχόλησης της Διοίκησης του ΟΑΕΔ. Κατόπιν εξέτασης των ενστάσεων από το Δ.Σ. του Ο.Α.Ε.Δ., εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, εγκρίνεται από τον Διοικητή του ΟΑΕΔ ή από άλλο όργανο που ορίζεται με απόφασή του, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων, ο οποίος αναρτάται στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ. και η έκδοοή του ανακοινώνεται, στον πίνακα ανακοινώσεων της αρμόδιας Υπηρεσίας (ΚΠΑ2.) του ΟΑΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ

dikaiologitika.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...