Home / Αγγλικά / Νέα από τις σχολές / ΕΚΠΑ – Συνέχιση της απεργίας του Διοικητικού Προσωπικού έως την 1/11/2013

ΕΚΠΑ – Συνέχιση της απεργίας του Διοικητικού Προσωπικού έως την 1/11/2013

Δημοσιεύτηκε: 3:07 μμ Οκτώβριος 25th, 2013  


ekpa

Τη συνέχιση της απεργίας ως την Παρασκευή και την προκήρυξη νέας πενθήμερης απεργίας (28 Οκτωβρίου- 1 Νοεμβρίου) αποφάσισε ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) στη χθεσινή γενική συνέλευση.

Στο πλαίσιο αγώνα που ψηφίστηκε αποφασίστηκαν επίσης η περιφρούρηση της απεργίας και το γενικό κλείσιμο όλων των κτηρίων του ΕΚΠΑ, καθώς και η εφαρμογή του κλεισίματος της πανεπιστημιακής λέσχης και το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «το κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου και τα Προπύλαια συνεχίζουν να είναι στη διάθεση του αγώνα μας» και η διεύθυνση Διοικητηικού παραμένει κλειστή, με τη λειτουργία της να ελέγχεται από την απεργιακή επιτροπή και τον χώρο να περιφρουρείται για να μην αποσταλούν στοιχεία στο υπουργείο.

Στο πλαίσιο των αποφάσεων του συλλόγου, κηρύχθηκε έκπτωτος από τη θέση του γγ ο Δ. Σακκάτος, λόγω «υπονόμευσης του συλλογικού αγώνα και της απεργίας» μέσω της στάσης του. Επίσης, αποφασίστηκε η μετατροπή του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου σε δράση των απεργών, με παρουσία τους στα Προπύλαια από τις 9 το πρωί και η συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια την ερχόμενη Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι.

Η επόμενη γενική συνέλευση του συλλόγου έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου.

e-dimosio.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Παρουσίαση στο Υπουργικό Συμβούλιο μεταρρυθμίσεων στην Παιδεία

Παρουσίαση στο Υπουργικό Συμβούλιο μεταρρυθμίσεων στην Παιδεία Αλλαγές στο σχολείο που αποτελούν ...