Home / HEADER-NEWS / Το κράτος φέρεται απάνθρωπα στους εκπαιδευτικούς

Το κράτος φέρεται απάνθρωπα στους εκπαιδευτικούς

Δημοσιεύτηκε: 6:52 μμ Σεπτέμβριος 10th, 2013  


apanthropia

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ

ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ EΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΙ μηχανισμοί που επέβαλαν τα Μνημόνια στην πατρίδα μας και μερίμνησαν για τη διασπορά της δυστυχίας στον ελληνικό λαό σαλαμοποίησαν τις επαγγελματικές και κοινωνικές τάξεις και έστρεψαν τη μία εναντίον της άλλης.

Στην αρχή έφταιγαν οι ιδιοκτήτες αδειών ταξί, έπειτα οι οδηγοί νταλίκας και βυτιοφόρων, οι φαρμακοποιοί και, τέλος, οι δημόσιοι υπάλληλοι. Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, ανεξαρτήτως θέσης, προσφοράς, κατάρτισης και τρόπου απόκτησης της θέσης εργασίας. Το ΑΣΕΠ εξισώθηκε με το βουλευτικό μπιλιέτο και άπαντες χαρακτηρίστηκαν μισθολογικά ρετιρέ !

ΕΝΑΣ ΑΠΟ τους προσφιλείς στόχους των κηρύκων της προσαρμογής μας στο ατσάλινο κοστούμι της γερμανικής πολιτικής είναι οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι από καιρού εις καιρόν παρουσιάζονται ως υπεραμοιβόμενοι , τεμπέληδες και κάκιστοι διαχειριστές του χρόνου που αφιερώνουν τα παιδιά στα σχολεία. Οι μισθοί τους πετσοκόφτηκαν, τα δικαιώματά τους εξαϋλώθηκαν και οι έδρες τους χάθηκαν κάτω από τα πόδια τους με την κατάργηση χιλιάδων οργανικών θέσεων και τις υποχρεωτικές μετατάξεις .

ΕΝΑ ΠΟΛΥ μεγάλο ποσοστό από τους πενόμενους δασκάλους είναι υποχρεωμένο να διατηρεί δύο νοικοκυριά. Ένα στη φυσική τους έδρα και ακόμα ένα σε άλλο σημείο της ελληνικής επικράτειας, εκεί όπου θα αποφασίσει το υπουργείο Παιδείας. ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ μείζονα οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα στους εκπαιδευτικούς. Καταδικασμένοι σε αιώνια περιπλάνηση, με τα παιδιά ανά χείρας και τους οικείους τους μακριά…

ΕΙΔΙΚΑ φέτος το υπουργείο Παιδείας τα έχει θαλασσώσει! Οι αποσπάσεις των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ανακοινώθηκαν την Παρασκευή ( ! ) μόνο για τους δασκάλους και τους νηπιαγωγούς. Για τις ειδικότητες (Γαλλική, Αγγλική, Γερμανική, Γυμναστών και Πληροφορική) δεν ανακοινώθηκε ούτε μία, χωρίς το υπουργείο Παιδείας να έχει διευκρινίσει τι σκοπεύει να κάνει με αυτή την υπόθεση.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ στιγμή, κυριολεκτικά άφραγκοι δάσκαλοι, οι οποίοι έχουν υποβάλει αίτηση για απόσπαση και δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει, υποχρεώνονται να πληρώνουν ξενοδοχεία στους τόπους όπου βρίσκεται η οργανική θέση τους, μέχρι να αποφασίσει το υπουργείο Παιδείας να κάνει τη δουλειά του.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...