Home / HEADER-NEWS / ΠΑΣΑΦ – Ενημέρωση για την ενισχυτική διδασκαλία

ΠΑΣΑΦ – Ενημέρωση για την ενισχυτική διδασκαλία

Δημοσιεύτηκε: 1:39 μμ Σεπτέμβριος 25th, 2013  


enisxitikididaskalia

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ

1ον Η εγκύκλιος θα βγει μέσα στον Οκτώβρη. Υπάρχει μια καθυστέρηση και εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν έχουν σταλεί οι αιτήσεις των γονέων από τα σχολεία στις ΔΔΕ.

2ον Η ενισχυτική στα Γυμνάσια δεν έχει σχέση με αυτή που περιγράφεται στα κοινωφελή προγράμματα εργασίας του ΟΑΕΔ η οποία αφορά ειδικές περιπτώσεις παιδιών και επομένως καθηγητές-δασκάλους ειδικής αγωγής (ΕΒΠ) και όχι Γενικής Παιδείας.

3ον Όποιος απασχοληθεί σε κοινωφελή προγράμματα δεν θα μπορέσει να εργαστεί και στην ενισχυτική διότι θα φαίνεται ότι απασχολείται σε δύο δουλειές ταυτόχρονα.

4ον Εκτός από το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για προσλήψεις Υ.Ε. που ανακοινώθηκε, αναμένονται και άλλα 3 προγράμματα τα οποία μάλλον θα αφορούν σε κατηγορίες ΔΕ,ΤΕ,ΠΕ.

5ον Επειδή πέρυσι η δήλωση μόνο ενός ΣΚΕΔ δημιούργησε πρόβλημα (πολλές θέσεις δεν καλύφθηκαν επειδή δεν υπήρξε ενδιαφέρον ή για άλλους λόγους), μάλλον φέτος οι υποψήφιοι θα δηλωθούν σχολεία τα οποία είναι στη δικαιοδοσία μιας ΔΔΕ.

6ον Τέλος, καταβάλλεται προσπάθεια, και με πιέσεις του Συλλόγου ΠΑΣΑΦ, να αυξηθούν οι ώρες σε 15 ώστε ο εκπαιδευτικός να παίρνει ένα αξιοπρεπή μισθό (όσο αξιοπρεπείς μπορεί να είναι αυτοί οι μισθοί σε πτυχιούχους) ώστε να έχει το κίνητρο να μετακινηθεί και σε άλλη περιοχή αν συντρέχουν ταυτόχρονα και άλλοι λόγοι (συνυπηρέτηση με σύζυγο κτλ)

https://www.facebook.com/groups/pasaf02/?fref=ts

ΚΑΙ

https://filologoi02.forumgreek.com


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...