Home / HEADER-NEWS / Πριν χτυπήσει το κουδούνι

Πριν χτυπήσει το κουδούνι

Δημοσιεύτηκε: 10:16 πμ Αύγουστος 22nd, 2013  


olme

Αρβανιτόπουλος βλέπει ΟΛΜΕ στη σκιά των επερχόμενων κινητοποιήσεων

Το προεδρείο της Ομοσπονδίας  Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης θα δεχτεί το μεσημέρι της Πέμπτης ο  υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Το συνδικαλιστικό όργανο  των εκπαιδευτικών διαμηνύει την πρόθεση για δυναμικές κινητοποιήσεις  ακόμη και με το «καλημέρα» της νέας σχολικής περιόδου.

Την ερχόμενη εβδομάδα συνεδριάζει το ΔΣ της ΟΛΜΕ το οποίο θα  διαμορφώσει την εισήγηση προς τις τοπικές συνελεύσεις των καθηγητών.    

Η τελική απόφαση για τη μορφή των κινητοποιήσεων αναμένεται να  ληφθεί τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, με τους εκπαιδευτικούς να  προσανατολίζονται σε απεργία διαρκείας ακόμη και από την ημέρα του  αγιασμού στα σχολεία. Η ΟΛΜΕ αντιδρά στο μέτρο της κινητικότητας και των υποχρεωτικών  μετατάξεων στον τομέα της εκπαίδευσης, μιλώντας για 16.000 λιγότερους  καθηγητές αυτήν τη χρονιά, σε σύγκριση με πέρυσι. «Δεν είμαστε εμείς που κλείνουμε τα σχολεία αλλά η ίδια η κυβέρνηση με  την πολιτική της», δηλώνει επανειλημμένα ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης  Κοτσιφάκης. Την Τετάρτη διοργανώθηκε διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Παιδείας.    

         Newsroom Enet    


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...