Home / Άλλες Γλώσσες / Άλλες / Εξετάσεις Πιστοποίησης Ελληνομάθειας του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας: ΝΕΟ Ηλεκτρονικό περιβάλλον

Εξετάσεις Πιστοποίησης Ελληνομάθειας του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας: ΝΕΟ Ηλεκτρονικό περιβάλλον

Δημοσιεύτηκε: 12:45 μμ Αύγουστος 8th, 2013  


glossa

Από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας (Τμήμα Στήριξης και Προβολής της Ελληνικής Γλώσσας) ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε ένα νέο, εξολοκλήρου ηλεκτρονικό, περιβάλλον για τη διαχείριση των εξετάσεων Πιστοποίησης Επάρκειας της Ελληνομάθειας.

Το σύστημα υποστηρίζει όλη τη διαδικασία από την υποβολή των αιτήσεων και την καταχώριση βαθμολογίας έως την έκδοση των επίσημων πιστοποιητικών.

Φέτος, για πρώτη φορά, κάθε υποψήφιος/-ια που συμμετείχε στις Εξετάσεις Ελληνομάθειας Μαΐου/Ιουλίου 2013 μπορεί να ενημερωθεί για το αποτέλεσμα της εξέτασής του/της μπαίνοντας στην ιστοσελίδα https://www.greek-language.gr/certification/results/index.html και χρησιμοποιώντας τα εξής στοιχεία: α) κωδικό αριθμό εξεταστικού κέντρου, β) κωδικό αριθμό υποψήφιου/-ας και γ) επίθετο υποψήφιου/-ας.

Η αποστολή των έντυπων πιστοποιητικών ελληνομάθειας στους επιτυχόντες θα γίνει κατά τα τέλη Σεπτεμβρίου – αρχές Οκτωβρίου 2013.

Ο εξηλεκτρονισμός της διαδικασίας πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Πιστοποίηση ελληνομάθειας: Υποστήριξη και ποιοτική ανάδειξη της διδασκαλίας/εκμάθησης της ελληνικής ως ξένης/δεύτερης γλώσσας» (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων), με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Το ΤΕΙ Αθήνας Πανευρωπαϊκό Κέντρο Πιστοποίησης Αραβικής Γλώσσας στην Ευρώπη

Το ΤΕΙ Αθήνας είναι επίσημα το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποίησης της Γλωσσομάθειας ...