Home / Αγγλικά / Φορείς Πιστοποίησης / Αποτελέσματα και πιστοποιητικά ECCE και ECPE

Αποτελέσματα και πιστοποιητικά ECCE και ECPE

Δημοσιεύτηκε: 1:05 μμ Αύγουστος 9th, 2013  


hau3

Αποτελέσματα

Εάν είστε Ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών ή Καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας, έχετε πρόσβαση στα αποτελέσματα των μαθητών σας με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Μέσω του συστήματος Orfeas (χρειάζεστε το School Code και το Password)
  • Με προσωπική επιστολή

Εάν είστε υποψήφιος, έχετε πρόσβαση στα αποτελέσματά σας με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (χρειάζεστε τον προσωπικό επταψήφιο κωδικό υποψηφίου και την ημερομηνία γέννησης)
  • Με προσωπική επιστολή
Βαθμολόγηση
Αναβαθμολόγηση

Η βαθμολόγηση των εξετάσεων που διοργανώνει η Ελληνοαμερικανική Ένωση γίνεται από τους εξεταστικούς φορείς σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες αρχές αξιολόγησης. Τα πολλά και διαφορετικά στάδια ποιοτικής αξιολόγησης της διαδικασίας βαθμολόγησης διασφαλίζουν την αξιοπιστία και εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.

Αν, παρόλα αυτά, επιθυμείτε να ζητήσετε επανεξέταση του γραπτού σας, μπορείτε να το κάνετε το αργότερο εντός 30 ημερών από την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, υποβάλλοντας την κατάλληλη αίτηση αναβαθμολόγησης και καταβάλλοντας τέλος αναβαθμολόγησης. Κατόπιν, οι αιτήσεις αναβαθμολόγησης προωθούνται από το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων στους εξεταστικούς φορείς. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, λαμβάνετε επιστολή που σας ενημερώνει για το νέο αποτέλεσμα το οποίο είναι οριστικό.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι:

  • Αιτήσεις αναβαθμολόγησης γίνονται δεκτές το αργότερο εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Μετά το πέρας αυτού του διαστήματος δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις.
  • Οι ειδικές φόρμες απαντήσεων (answer sheets) στις οποίες σημειώνονται οι απαντήσεις των ενοτήτων listening, GVR και GCVR (αναλόγως της εξέτασης) διορθώνονται με ηλεκτρονικά μέσα. Γι αυτό το λόγο, τα αποτελέσματα στις ανωτέρω ενότητες γενικά δεν αλλάζουν μετά από διαδικασία αναβαθμολόγησης.
  • Οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει μετά από διαδικασία αναβαθμολόγησης θεωρείται οριστικό και αμετάκλητο.
  • Σε περίπτωση που μετά από διαδικασία αναβαθμολόγησης αλλάξει θετικά το αποτέλεσμα της εξέτασης (ο υποψήφιος αποκτά πιστοποιητικό, βελτιώνεται η βαθμολογία του σε μία ή περισσότερες ενότητες), το τέλος αναβαθμολόγησης επιστρέφεται και εκδίδεται νέο δελτίο επίδοσης του υποψηφίου (score report).

Περίοδος αναβαθμολόγησης για το ECCE Μαΐου 2013: 2 Αυγούστου 2013 – 2 Σεπτεμβρίου 2013

Περίοδος αναβαθμολόγησης για το ECPE Μαΐου 20139 Αυγούστου 2013 – 9 Σεπτεμβρίου 2013

Παραλαβή/Ταχυδρόμηση Πιστοποιητικών

Για ιδιοκτήτες και καθηγητές σχολείων και Κέντρων Ξένων Γλωσσών

Τα πιστοποιητικά ECCE και ECPE του Πανεπιστημίου του Michigan αποστέλλονται με ευθύνη του Κέντρου Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης μόλις είναι διαθέσιμα από τον εξεταστικό φορέα.

Η παράδοση των πιστοποιητικών στους επιτυχόντες υποψήφιους γίνεται με ευθύνη του ιδιοκτήτη Κέντρου Ξένων Γλωσσών ή καθηγητή που έχει εγγράψει τους υποψήφιους.

Για επιτυχόντες μεμονωμένους υποψήφιους

Αν επιθυμείτε να σας αποστείλουμε το πιστοποιητικό σας:

  1. Κατεβάστε, συμπληρώστε, και υπογράψτε τη σχετική εξουσιοδότηση.
  2. Ταχυδρομήστε την εξουσιοδότηση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση μαζί με απλό φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου νόμιμου αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας (πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας με φωτογραφία σφραγισμένη από Δημόσια Αρχή ή δίπλωμα οδήγησης).

Κατεβάστε την εξουσιοδότηση:

Αν επιθυμείτε να παραλάβετε το πιστοποιητικό σας από τα γραφεία της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, υπάρχουν οι ακόλουθες επιλογές:

  • Αυτοπροσώπως με ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο νόμιμο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας με φωτογραφία σφραγισμένη από Δημόσια Αρχή ή δίπλωμα οδήγησης)
  • Από συγγενείς α’ βαθμού (πατέρας, μητέρα, αδελφός, αδελφή) με ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο νόμιμο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας και ταυτότητα ή απλό φωτοαντίγραφο ταυτότητας του υποψήφιου.
  • Aπό τρίτο πρόσωπο με ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο νόμιμο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας και εξουσιοδότηση από τον υποψήφιο με βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής του από Αστυνομικό Τμήμα ή ΚΕΠ.
Χαμένα/Κατεστραμμένα Πιστοποιητικά
  • Τα απολεσθέντα ή κατεστραμμένα πιστοποιητικά δεν επανεκδίδονται.
  • Σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του πιστοποιητικού σας, μπορείτε να ζητήσετε την χορήγηση βεβαίωσης.
  • Επιλέξτε το πιστοποιητικό που σας ενδιαφέρει και επικοινωνήστε με την Ελληνοαμερικανική Ένωση.

……………………………………………………………………………………………..

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Δείτε παρακάτω όλα τα αποτελέσματα με μία ματιά….

ECCE | ECPE

BCCE | ALCE

Πιστοποίηση Επάρκειας της Ελληνομάθειας του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας, ΥπΕΠΘ

TOEIC®

Επιμέλεια άρθρου

www.xenesglosses.eu


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Καριέρα στο εξωτερικό; Όχι χωρίς το CELTA!

Καριέρα στο εξωτερικό; Όχι χωρίς το CELTA! Πολλοί συνάδελφοι εξακολουθούν να πιστεύουν ...